OFLYT

Nu har jag oflyt igen, pallar inte mer av det nu!

Tävlingen inställd. En massa annan skit, ska edita när jag kommer på vad. ORKA liksom.

Inte ens blåbärspaj kunde heala mig, ska testa om sömn funkar bättre.

(Har börjat städa rummet nu, har varit fullt med grejer på golvet och en hög på typ 3 kubikmeter (SKOJAR INTE) på mitt skrivbord, det går iallafall framåt)

puckon på riktigt?

Ibland undrar man hur folk tänker. 2 hundragrams chokladkakor för 20 kr!!! Wow vilket erbjudande! (Eh men vänta en tvåhundragramschokladkaka för 17,50... kanske billigare?)

Vilka puckon i affären liksom. Men det värsta var att jag höll på att gå på det! (okej visst kanske är roligare med två olika smaker men om man knarkar Amigochoklad som jag så är det ju bara dumt att försöka lura mig. Task!)

Allt flyter?

Tjoho, trodde jag hade flyt idag men vissa saker ska alltid fucka upp allt.

Okej, ingen superbra morgon eftersom jag kom lite för sent till första föreläsningen men det var lugnt. Föreläsningen var iallafall sämst. Sjukt tråkigt och ingen fattade. Sen efter det ner på stan för att luncha på Hugo's med Tora, sen kom Arne också och vi köpte typ allt som fanns i hela stan. Najs!

På kvällen var jag i stallet med Arne, skulle blivit en skrittur barbacka med det slutade med att Rambler fick styrketräna lite. Gick riktigt bra iallafall, det var kul! Sen tyckte vi att vi kunde vara lite mer hurtiga så vi sprang upp till Lurbo, kollade på Julias lektion (iallafall när de travade av) och sen sprang vi hem igen. Vi har inte sprungit på några veckor nu så liiite segt var det allt, men skönt iallafall.

Väl hemma möttes jag av ett mail. Ett litet jävla skitmail som förstör ALLT. I mailet stod att Lurbotävlingen den 6e är inställd. Så det blir ingen tävling då. Och jag hade bett om att få vara i sista gruppen när vi ska på fältkurs till Fiskebäckskil BARA för att kunna vara med då. Nu är jag alltså hemmmmma när det inte händer något, och missar istället både ungdomsledarkursen och en alternativ tävling den 12e. OFLYT!!!!

(Iallafall, jag har shoppat väska, jacka, jeansleggings, smink och lite mer nödvändiga men tråkiga saker som tandborste, labrock och choklad)

True Blood

Idag har jag inte gjort mycket, det regnade på morgonen så jag orkade inte cykla till Polacksbacken för att ta reda på vad en STING-dag var. Sov några timmar till istället och det var välbehövligt. Min lön kommer ÄNTLIGEN imorgon, också välbehövligt eftersom jag är skyldig folk över 2000 spänn. Inte okej! På eftermiddagen träffade jag Anna, det var verkligen välbehövligt. Vi fikade och kollade i affärer (ska shoppa när jag har pengar!). På kvällen blev det promenad med Julia och sen kollade vi på den nya serien True Blood. Verkar verkligen jättebra, det är nog en ny favorit på G. Najs också att den är på ettan så det är ingen reklam! 55 minuter långa avsnitt gillas! Dock lite synd att den här kommer efter Twilight, eftersom Stephenie Meyer verkligen har snott sjukt mycket från den här serien (som alltså fanns INNAN Twilight). Men se den iallafall, verkar riktigt bra!

Jag har inget skärp

Nu äntligen ska jag skärpa mig och ta tag i mitt liv. Alltså uppdatera bloggen för första gången på typ 1,5 vecka. Jag har alltså hunnit med att vara i fjällen med mamma, vara på Coldplay-konsert och bli Uppsalastudent.

Fjällen var vacker som alltid. När man är i fjällen är man inte alltid vacker (inget varmt, rinnande vatten så man pallar inte smink = ful jag) men en bild ska jag slänga upp iallafall, modigt va? Lite bilder på annat med.

Jag är ful, fjällen är fin, renar är söta, blåbär o hjortron är goda. (haha nu blev det lite "rosor är röda..."-stuk. garv.)

Coldplay var BÄST och Chris Martin är världens snyggaste sötaste underbaraste.

Studentlivet är sjukt kul än så länge men nu ska jag sova för att jag ska orka upp imorgon (kom i säng gaaanska sent igår efter första nollningsdagen. lagom pigg idag alltså.)

Pussar!

Majo ä-ger

Ja nåt sånt. Kom inte på nån bra rubrik och Majo tyckte att jag skulle skriva "Majo äger". Det tyckte inte jag så det blev en kompromiss. Idag har jag inte gjort något (förutom vara i stallet, träffa Hanna, handla mat, träffa Majo (MAJO SLUTA LÄGG DIG I!!!!), packa och försöka fixa viktiga saker). Snart ska Majo och jag kolla på the Hangover och sen kl 00.40 ska jag och mamma hoppa på nattåget till Undersåker och våldsgästa Jämtlandsfjällen. Woho party! Vi kommer hem lagom till Coldplay.

HEJ DÅ/Jetty (=majo)

Tävling

Idag har jag & Rambler alltså varit i Frösåker och tävlat dressyr, vår första lokala. Jag är inte speciellt nöjd men jag tror Rambler är nöjd för han lyckades vara jobbig precis hela tiden, haha.

Vi var lite sena till första klassen (LC:1 2008), jag behöver egentligen rida fram i minst en halvtimme innan han går som bäst, men nu hade jag inte så mycket val. Han kändes iallafall helt okej till första klassen. Inne på banan dog han lite, tappade form och bjudning och tjafsade med munnen, och då blir det fan inte vackert att kolla på. Domaren var snäll så 56,67% skrapade vi ihop, vilket är mer än vi egentligen förtjänar. Till LBn hann jag rida fram lite längre. Lite för länge visade det sig, Rambler blev lite trött och orkade inte riktigt hålla galoppen ens på framridningen. Han var iallafall superfin när vi travade runt banan innan vi fick startsignal, men så fort vi kom in på banan dog han igen. Jag var tvungen att sparka på honom i galoppen men vi fick iallafall ett avbrott i mellangaloppen på diagonalen, alltså slängtrav och jag skumpar nästan av.

Sammanlagt var det nyttigt och lärorikt, men jag är lite sur på domaren som bara skriver det hon ser "hästen går inte fram, är över tygeln" mm istället för att skriva vad man ska göra åt det. Sen måste jag hitta ett mellanting mellan kort och lång framridning, så att han inte blir trött men ändå mjuk och väl uppvärmd.

Förlåt för lång och dryg text. Här är en bild från idag iallafall, kolla pixbox för fler bilder.

Slickad katt

Idag har jag gjort rätt lite, iallafall verkligen inget som jag hade sagt åt mig själv att göra.

Jag borde ha städat, hämtat ut leg, fixat studiestöd, tagit tag i mitt liv helt enkelt. Men det var ju första dagen efter att jag slutat jobba så lite får man väl "fira"? Haha.

Fira är alltså lika med gå upp tidigt och släppa ut hästar, rida, mocka. Plocka blåbär och göra världens godaste paj med Julia, kolla på tv, kolla på Banarnes och Julias lurbolektion. Och sova.

Sova är iallafall vad jag ska göra nu. Vi får se hur mycket viktigt som blir gjort imorgon, har nämligen en del kul för mig då. Det blir dressyrträning för Maria, hästfix och lite annat tidskrävande.

(Just ja rubriken, Arne tyckte vi såg ut som renslickade kattungar när vi kom hem från Lurbo. Jag röstar snarare på dränkt katt, även om det inte låter lika sött. Fan för regn!)

hej då

Tjoho, det gick äntligen bra att rida igen. Tur som fan att Jullan följer med till Frösåker på lördag.

Idag har jag jobbat och spelat farmville. Och ätit 4 glassar.

Nödvändigt inlägg! NOT.

090810

Jag jobbar så mycket så det händer fan inget annat. Då blir det inte mycket att skriva om.

Iallafall, tävling på lördag och jag (o)pepp, pepp på själva tävlingen, pysslandet och så, men ridningen är jag mindre pepp på. Har inte ridit på hundra år, än mindre tränat dressyr. Men kul blir det nog, och lärorikt med. Jag har iallafall fixat en dressyrsadel (tror jag) så vi inte behöver skämma ut oss mer än nödvändigt. Sen ska väl hästens sår vara helt så att han kan gå utan bandage också... Men det fixar sig, det såg fint ut igår så det blir nog inga problem.

Och rubriken skiter jag i idag, har verkligen ingen fantasi alls.

Min sommar?

Den här sommaren har varit rätt bra hittills, men också helt händeselös nästan. Typ semester, jobb, semester, jobb. Och på random lediga dagar har jag festat eller sovit. Inga dagar som har spenderats på stranden (undantag för Gotland & Holland då), nästan inga heldagar i stallet, ingen (!!) dag med shopping och glass inne i Uppsala. Vad hände liksom? Och vart fan tog tiden vägen? Och varför ska jag alltid jobba dagen efter fest? Det suger. Måste fixa ledigt på söndag!

Sommaren har inte varit särskilt varierad men den har skilt sig mycket från somrarna innan, tror jag. Men nu måste jag sluta snacka om sommaren som att den vore slut, och börja kolla Housewives. Adjöss.

Häst

Nu har jag anmält mig till höstterminens första tävling, jippi. En dressyrtävling faktiskt, LC och LB i Frösåker, pappa skjutsar tro't eller ej. Nu ska vi bara bli bra också! Jag har två veckor på mig, pepp pepp!

(Jag har återupptäckt glassen Twister. Har ätit tre på två dagar! Inte okej.)