Blogglista 2015

Hej bloggen! Så har 2015 passerat och 2016 tagit över. Skönt/kul/spännande! 2015 har varit både bra och dåligt som de flesta år, kanske med lite fler dalar än toppar men året slutade ändå på topp så det får väl ses som en fin förutsättning för att 2016 ska bli kick-ass. Här kommer en liten lista på repeat, ba för att det är kul, medan gulaschsoppan står på spisen och göttar sig!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Gjorde klart nästan ett helt masterarbete, hälsade på mina småsystrar i deras egna boenden, hade en kolonilott, började sticka en tröja, flyttade tillbaka till ett gammalt boende, fick friskvårdskuponger, slutade rida (!)... 

Hur har ditt 2015 varit? Till det stora hela väldigt fint. Masterarbetet var delvis rätt stressigt, och delvis rätt segt. Särskilt det där med att hänga på SLU under helgerna för att mata vattenlopporna var väl sådär, men på det stora hela var det en kul och nyttig erfarenhet! Psykiskt var våren sådär, men sen kom sommaren med Fjällnorajobb och roliga semestrar. Hösten har jag i stort sett inte gjort någonting, men utan att det har varit jobbigt. Det har mest bara varit skönt! 

Vad spenderade du mest pengar på? Mat och hyra som vanligt. Kul med vuxenliv :)))

Vilka sånger kommer påminna dig om 2015? Chandelier med Sia bland andra.

Vem har du umgåtts mest med? Erika, min familj, mina vattenloppor, kompisgänget PFD (dvs Trasan, Klara, Hreinn och Anna), Emelie (dock alldeles för lite då hon bott i Visby/Luleå men vi har varit duktiga på att hälsa på varandra!), Helen, Simon och Stacy, Erikas släkt osv osv.

Vart reste du under 2015? Var i Gällivare under vintern efter nyår, åkte till Stora Sjöfallet som vanligt under påsk, och var både i Sjöfallet och hemma hos Erikas föräldrar under sommaren (augusti). Tillbringade även julen 2015 där uppe! Utöver det har jag varit på Gotland i maj och december för att hälsa på Emelie och Linde. Holland var jag i maj och i juli. Gällivarefjällen med kusinerna i juli, hälsade på Majo i Edinburgh i december. Bra rese-år!

Vad gjorde du på din födelsedag? Jag satt/körde en bil från Kiel till Ameland... Jag, Erika, mamma och pappa var på väg till Holland och hade natten innan min födelsedag tagit färjan från Göteborg till Kiel, så den 30:e oktober körde vi resterande sträcka till mormor och morfars stuga på ön Ameland. Sen åt vi soppa, pannkakor och tårta och hängde med mina kusiner och deras föräldrar :)

Gjorde någonting dig riktigt glad? Erika som alltid! (även om hon ibland kan vara lite störig ;)) Resorna var så mysiga så de också!

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Att ha lite mindre ångest/stress kring masterarbetet. Annars kanske jag "borde" säga att jag borde haft bättre disciplin och gjort klart uppsatsen för att sedan söka och få ett jobb... men som sagt, det känns inte akut konstigt nog?

Vilket datum från 2015 kommer du aldrig glömma? Min mosters begravning, tror jag. Inte för att jag tror att just datumet kommer fastna, utan mer själva dagen. Så himla känslosamt, vackert och otroligt jobbigt. Blir fortfarande helt tårögd när jag tänker på det. 

De bästa nya människorna du träffat? Är ärligt talat inte helt säker på om jag faktiskt lärt känna nya människor i år...? Eller alltså, klart jag har. Men inga närmre vänner vad jag kan komma på?

Vad ser du fram emot med 2016? Mer träning, bättre disciplin, mer roliga hobbies. Ska sticka massor, hänga massor i kolonilotten, se massa serier och förhoppningsvis ha nån kul semester!

Vad vill du säga till dig själv inför 2016? GÅ TILL GYMMET LATMASK! ;) Nädå, men ska definitivt träna mer än i höstas. Och antagligen kommer jag fortsättningsvis behöva massa pepp när jobbsökningen fortsätter gå så segt som den gjort hittills. 

Puss och tack för året som varit! Vi får se om bloggandet blir mer frekvent, men gissar på att det stannar på denna nivå.

En söt/kul bild från påsklovet! Tror inte coolingen i solglasögon var helt med på att man brukar le på bild...