Moahahahahaaaa!

Christian är numera tagen som gisslan! Lämna 5000 miljoner kronor i en Uthnarmväska utanför GeoC, annars skickar vi ett öra nästa gång!!

WIIIIEEE!!!

Här sitter jag och hjälmar mig. Vad gör ni?!

z4

 

Såhär underbart söt är någon när hon är på väg tillbaka från ICA, tio över åtta på morgonen, för att en senil geolog glömde köpa smör när hon var ner tio minuter innan. Och jag tänker inte skriva så mycket mer än såhär utan skriver ner en enkel ekvation som säger något.

 

 


 

30000·X (—— —*—    ——*—    ——*—— —— —*—    ——) + (—— — ——*— —*— —*— — — — —*—— ——*— — ——*—— —*— — —    —*—   —*—    ——*—*—) + 3·Xkg DU + GÖCPGÄ = Z:(gkbip)

 

 


 

Där gäller även följande:

-  X är (y – 1/3) - 5 där y är summan av de 27 första primtalen delat på magnesiums atomnummer.
-  Sista delen av den första termen, samt andra termen, beskrivs enligt Morses andra kod, där mellanrum är utbytt i form av * och där, på grund av bristande skriptmöjligheter på bloggens hemsida, två närliggande streck skall ses som ett långt sammanhållet streck.
-  Den tredje termen beskrivs enligt korrekt förkortning från wikipedia.
-  Den fjärde termen är tillämpad enligt den simpla formen n – 2 där n är nämnd bokstav och tänkt tallinje består av svenskt alfabet.
-  Sistnämnda term, alltså på högra sidan av ekvationen förblir Z okänd medan bokstavskombinationen inom parentes, bildar ett domännamn möjlig att besöka via Internet där vidare tolkningsmöjlighet existerar. Denna term är även en beskrivning av tänkta Z.

Uppgiften lyder alltså: Finn Z.
Ledtråd: Samtliga termer skapar alltså ett samband som går att finna om man kan tänka, vilket biologer borde kunna.

Sååeh.. ha en bra och übermysig alla<3-dag!

Tävlingen igår

Jag ska inte lova nåt blaj med att jag ska bli bättre på att blogga, men här kommer en rapport från gårdagens tävling iallafall:

90 cm: fick hjälp av Alex på framridningen så han kändes skitfin, och var lika fin inne på banan. Väldigt taggad men på ett bra sätt! Hela banan gick hur bra som helst, jättebra flyt och bra språng på så gott som alla hinder (får se om filmen kommer upp) fram tills sista hindret, jag tappade stigbygeln och koncentrerade mig på den istället för att rida så vi rev dem. Han var alltså felfri, inte jag. Men är sjuuuukt nöjd!

1 m: kändes nästan lika fin på framridningen, dock var han nog lite tröttare för han kom nära på vissa av hindrena (men rev inget vilket är en bedrift för att vara Bollen). Inne på banan blev han tokstark så vi kom lite tokigt på trean och hoppade halvt igenom det. Kombinationen gick dock bra, men kom fel på 5an vilket gjorde att jag kom fel på 6an också (de stod i en linje). Rev alltså dessa två också, och även sista hindret gjorde vi plockepinn av. Totalt 16 fel men det var mest för att jag inte fick igenom halvhalterna mellan hindrena. Han kändes dock superpositiv och det var riktigt kul, så jag är jättenöjd med honom!

KLARA fotade när jag red, så här är tre superfina bilder! TACK som fan! Även Erika fotade, får se om det kommer fler bilder sen alltså (antagligen).

.
.
VÄRLDENS finaste Boll!

Roos van del Spoel! Om folket själv får välja!

Hej alla glada! Detta är en egoboost bara för mig! Idag mår jag nämligen jättebra och jag tänkte berätta hur himla bra jag är! För ni vet, jag är holländare, jag är biolog och jag är allmänt jättesnygg och söt och DÄRFÖR är jag typ störst bäst och vackrast!

Igår skalade jag ett äpple, blev bara TVÅ lång bitar skal i övrigt inge mer. HUR BRA ÄR JAG INTE PÅ ATT SKALA ÄPPLEN VA!?!?

Vad mer kan jag berätta.. idag tänkte jag plugga matte i typ fyra timmar, hur många blev det..? NOLL. Typ JÄTTENOLL!! För.. jag behöver det inte! För jag är så bra.

Vad ska jag mer berätta? Jag gillar att pilla navelludd, därför borde ni andra gilla det också! Sen gillar jag min blåa klocka och jag vet att Anna Claes gör det också för hon pillar på den non-stop. Höhö, everybody wants me.
Så, sammanfattningsvis. ROOS van der SPOEL, om folket själv får välja.

Beställd!

Jeeeeeeeeee! som Emmy skulle ha sagt.