Inga kommentarer?!

Jag får aldrig några kommentarer på mina blogginlägg längre. Som den naturvetare jag är försöker jag dra lite olika slutsatser kring detta. Min statistik är fortfarande samma, men jag har på senare tid bara fått kommentarer från främlingar från yttre rymden. Läskigt. Det skulle alltså kunna betyda att dessa rymdvarelser har utplånat de som skrev kommentarer förr i tiden. Ruggig tanke. 

För min skull, visa att ni lever! Annars skulle jag tvingas leva i orolig ovisshet resten av mitt liv, och vem vill utsätta en stackars naturnörd för det?

Underbara vår

Just nu är alla mina blogginlägg glada, men det är bara för att vädret är så underbart. Bra väder gör mig glad. Dåligt väder gör mig arg. Sen finns det en massa mellanting, som bara förvirrar. Till exempel att helt okända personer läser min blogg och sedan kommenterar som om de känner mig. Jag hade skrivit att jag hade ont i huvudet, och då hade en okänd liten rymdvarelse kommenterat "hoppas huvudvärken går över!". Jag fattar inget. Men man tackar och tar emot! Som med det mesta som är trevligt. Våren till exempel.

Blä

Uuuuuusch, det blir en ful vit ruta runt inläggen! FULT.

Mer underbara dagar åt folket!

Vissa dagar blir bara alldeles underbara utan att man måste hjälpa till ens litegrann. Även om det finns små dåliga inslag är dagen ändå omöjlig att förstöra. Inte ens monstret under sängen kan skrämma en. Idag var en sådan dag.

Dagen började med ett monster under sängen, nämligen nationellt prov i tyska. Men monstret lyckades inte skrämma mig. Min dag var omöjlig att förstöra. Inte ens en oäkta engelsklektion (mer än hälften på svenska!), äcklig mat eller seg fysiklektion kunde förstöra min dag. För efter skolan väntade min bästevänn Tooticki. Vi hamnade på stan, där det kollades kläder (massa fint på Newyorker!) och åts glass. Årets första glass! 

Men inte vad det roliga slut för det. Den underbara dagen blev ännu mer underbar (underbarare..) Så fort jag kom hem bar det av igen, picknick med familjen vid Ekoln. Helt underbart väder, ett flummigt humör och sjukt mycket god mat är väl en perfekt avslutning på en underbar torsdag?

image15

Älska/hata

Hata är ett starkt ord. Det fick jag höra av Millan redan i 6:an, men jag fattade ingenting då. Nu fattar jag. Men ändå måste jag säga att just nu hatar jag alla (nationella) prov som ligger framför en och skymmer det härliga vårvädret. Fast bara lite, som tur är.

Skrivryck

Jag har skrivryck igen. Eller iallafall en tomte på loftet som säger åt mig att jag måste skriva i min blogg igen. Det är en sån där ovanligt klok liten tomte, en sån där som har rätt jämt. Han sa tyvärr inte åt mig vad jag skulle skriva, så det får man väl fundera ut själv då. Jobbigt.

Jag har sovmorgon nu, och sitter och slöar lite i största allmänhet. Har precis ätit frukost och ska snart klä på mig och åka till skolan. Jag vill ha min systers jacka, och sen vill jag att mitt hår ska vara jättefint. Ingen av mina önskningar kommer tyvärr att uppfyllas idag, så då får jag väl önska mig något annat. Jag önskar mig fint väder hela dagen, hela veckan och hela sommaren.

Rauk är glad

Jag känner för att skriva något i bloggen, så därför gör jag det. Jag har ont i huvudet, men vädret är så underbart att jag inte kan vara ledsen för det. Och idag är 32 skoldagar kvar till sommarlovet! Om inte det är underbart så vet jag inte..

Inget att klaga på = ingen blogg. Typ.

Jag är dålig på att uppdatera min blogg men det skiter jag i. Just nu är allt bra, och finns det inget att klaga på behöver man inte bloggen. Jag älskar vädret, jag älskar min häst och jag älskar mina nya blåa converse!

Det var liksom allt. Jag skulle i och för sig kunna klaga på att det snart är nationella prov i ungefär alla ämnen, att skolan är tråkig och att jag snart måste åka tillbaka till skolan för en liten pisslektion i engelska. Men det tänker jag inte göra, för nu är jag glad, och jag har vitlöksandedräkt. 

Min finaste prinsessa

Jag tänkte att jag bara behövde tala om hur duktig min fina häst var i lördags. Det var så himla kul, hoppglädjen och självförtroendet var tillbaka. Två felfria rundor och ett härligt lag. 

We're back on track!

155057-13beroende , besatt & lite till

Jag säger bara: 1044 beroendeframkallande härliga minuter med ett sorgligt slut. Jag kan inte sluta titta. 

Welcome to the O.C, bitch!

image12

Onödigt & orättvist

Onödigt. SNÖ i april. Varför kunde inte skiten kommit när den skulle i stället? Vit jul, självklart! Vit april, nej tack. Allt blir liksom fel. Vinter på våren, höst hela vinter, och hur fan blir det med sommaren då? Om det här är klimatförändringarna; it sucks!

Orättvist. Pappa är i Kalifornien. Jag menar, California forfan! Jag vill jag vill jag vill. Det enda som är bra är att hans ska handla billiga converse åt mig där. Gröna converse liksom, hur vårigt är inte det? Då borde ju våren bli övertalad att äntligen visa sitt fula fejs. Tycker jag.Jag är sämst

Det blev aldrig färdigt, det där inlägget jag började på för typ en vecka sen. Det skulle vara lite löjligt att skriva färdigt det nu. Så jag skriver ett nytt. Sämst, jag vet.

Jag skulle skriva om allt najs jag hade gjort på lovet, men det är lite taskigt mot alla deprimerade att skriva om roliga grejer, så jag ska fatta mig kort.
På lovet har jag;
- bott i stallet
- ridit privatlektion i dressyr som gick bäst (iallafall väldigt bra ^^)
- tränat hoppning
- åkt snowboard!
- sovit
- sett Sweeney Todd (som sagt)
- spelat spel (jag vet inte vad det är, men så fort holländare kommer på besök så bara spelas det hela tiden. Den här gången mest Risk)

Och säkert en massa mer som jag har glömt.
Det var det roliga, nu ska jag gnälla lite. Det är kallt ute, Emma & Manda är inte i skolan, syrran ska ta hem en massa snorungar så det kommer vara hemskt hemma i eftermiddag och jag ska snart få tillbaka mitt fysikprov (tror jag) och det JAG VILL INTE DET. Det gick verkligen inte bra någonstans. Bajs. Slutgnällt för idag.

Och för att vara snäll ska jag meddela en viktig nyhet; jag har bara två avsnitt kvar av Desperate Housewives!

Blogghelvete

Min blogg har varit damp hemma ett tag, det har inte ens gått att logga in. Men nu är jag i skolan och då gick det.


Mitt lov har iallafall varit najs. Jag har bott hos pållen fredag - onsdag + hoppträning söndag. Annars har jar varit med mina bästa flickor Anna, Tora & Hanna. Tyvärr är Emma en upptagen kvinna (och jag med ^^) och Amanda var en bortrest kvinna, så dem har man inte sett på hundra år. Igår var jag sjuk, det var jävligt skönt att bara sitta hemma och kolla fem avsnitt av de desperata husfruarna. Men nu är jag altså back in business.

Och det funkade att blogga hemma igen, härligt! Så nu ska jag skriva klart inlägget jag började på för ungefär en vecka sen. Jiiiha.