Randiga strumpor

Min blogg är återuppstånden! Det tänker jag utnyttja.

Den här bilden beskriver det mysiga i hösten ganska bra tycker jag.

Törnrosa

Eftersom en blogg är ett sådant där underbart ställe där man kan klaga hur mycket man vill tänkte jag utnyttja det lite.

Jag tänkte berätta en liten historia. Den går såhär:
Det var en gång, en helt vanlig fredag, som en flicka vaknade av att väckarklocksradion började skråla dåliga musik. Det första hon vill göra är att bara somna om, men hon att det hon får inte det, för för lektionen den dagen är religion, nytt ämne med ny lärare och då får man inte komma för sent. 
     Så efter en kvarts segande i sängen går hon äntligen upp, gör i ordning sig och går ner för att äta frukost, för att upptäcka att DET REGNAR UTE. Trots familjens innehav av bil lyckas flickan inte övertyga sina föräldrar att det skulle hjälpa världen så otroligt mycket bara de skjutsade henne till skolan. 
      Eftersom tiden är knapp tvingas flickan bita ihop och ta cykeln till skolan. Väl framme, med blöta, kalla händer och en förstörd frisyr upptäcker flickan att hon är i tid till religionen. När lektionen senare visar sig vara lyckad, den nya läraren bra och resten av dagen helt okej, är flickans lycka gjord. Och så levde hon lycklig hela helgen, fram till måndag.

Typ världens bästa uppfinning. Efter elden, hjulet, stigbygeln osv..

Följ min blogg med bloggkoll

En ny huvudperson

För de personer som bara känner mig via bloggen (det är nog ingen, men man ska inte glömma mucklan i hörnet på vinden), tänkte jag presentera en ny huvudperson i mitt liv, buffeln Rambler.

Utifrån sett ser han ut som en fet häst, men enligt honom själv är han en buffel, och jag är villig att hålla med. Men söt är han, min och Fridas nya foderhäst!Höstmys

Jag vill ju att min blogg ska vara precis så där mysig som vissa bloggar är. Och när höstmörkret är på väg (hemskt, jag vet) så får jag väl sätta mig här på fårskinnsstolen och hitta på något mysigt att skriva om. 
     Mysiga filmkvällar, att komma hem från stallet med röd näsa och äta god äppelkaka, en mysig höstfika på stan med härligt sällskap, eller kanske bara en trevlig skoldag.
     För det finns faktiskt bra skoldagar också. De flesta är faktiskt det. Men det finns förutsättningar. Typ, roliga lektioner, (äcklig) lunch tillsammans med flickorna, flummiga lärare och underhållande uppgifter. Jag gillar skolan, Nästan alltid. Men jag hatar läxor och inlämningsuppgifter. Nästan alltid.
     Det blåser kallt ute, så nu vill jag bara ta en bra bok och lyssna på bra höstmusik (Coldplay är min nya kärlek!) och läsa en bra bok, eller kolla på en mysig film (varför har jag inte sett "Tillsammans är man mindre ensam" än?!?!).
    Jag vill ha en lila mössa, jag vill ta en mysig höstfika, jag vill rida ut och få sådär härligt rosiga kinder. Jag vill verkligen ha allt det där mysiga med hösten, jag vill ju det. Det som är just nu är inte riktigt sommar, inte riktigt höst. För kallt för klänningar, för varmt för mössa. 
     Men leran och regnet, de finns. Kan man inte bara få beställa en höst utan allt det där jobbiga? För det finns ju faktiskt få saker som är värre än blöta ridbyxor.

Back to reality

Skolan har börjat igen, livet har börjat igen och all is back to normal. alltså dags för bloggen att återuppstå.

Ikväll ska jag laga god middag för mina föräldrars bröllopsdag, och sen ska jag till Tooticki och se Mean Girls.