Sweeney is waiting

And he is waiting for us. 

I kväll ska vi hälsa på honom i hans barberarsalong. Jag, Arne & morbror ska frossa i blod tillsammans med alla våra favoriter; Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Snape, Borat med flera. Det ska bli intressant.

Så ni vet...

Jag tänker inte be om ursäkt för att jag har varit dålig på att blogga på sistone. Men det är för att jag istället för att vara flitig har spelat krigsspel på datorn. Nördvarning, oh yes.

Nu ska jag spela nördspel.

Bitter? No, I just love to complain

Jag kan inte annat än hålla med Jenny Wilson. Det finns inget bättre än att klaga lite ibland. Idag måste jag klaga på att bloggen dampade igår så att jag inte kunde klaga på hur ful bilddagboken hade blivit. Så då kan jag ju passa på att klaga på det också. Fyfan för nya fula bilddagboken. Och mest av allt vill jag klaga på hur irriterad jag är på att hovslagar-Kjell inte kunde komma idag så att min häst inte blev skodd idag så att jag inte kunde vara med på hoppträningen. SÄMST.

Och när jag ändå är igång måste jag klaga på min klass. Vissa är jobbiga, vissa elaka och (nästan) alla förstörde biologin idag, så jag & Emma fattade ingenting och kunde inte koncentrera oss. Nu ska jag gå och plugga fysik. H U R R A

Ständigt detta l o v e.

Jag blir t o k i g. 

Ständigt förföljer den mig. Kärleken. Eller längtan efter kärleken. All you need is love. Men utan kärlek behöver man mat, ett hus att bo i och lite annat världsligt. Jobbigt alltså, det skulle vara billigare om man var kär. På holländska säger man "geen hand vol jongens, maar een land vol jongens" (vilket betyder att det finns hur många killar som helst). Men varför ska det då vara så inihelvete fittsvårt? 

Och kärleken förföljer en, vare sig man vill eller inte. Den finns överallt. Kan alla sluta vara lyckligt kära? Eller kära överhuvudtaget. Eller nej. Eller jag vet inte...

En midsommarnattsdröm

För att jag är en bra storasyster måste jag göra lite reklam för min ännu bättre lillasyster och hennes klass, som den här veckan har spelat upp William Shakespeares "En midsommarnattsdröm". Idag kl 14 är den sista föreställning, och jag ska självklart dit och se pjäsen för tredje gången. Och jag kan bara säga en sak; BÄST! 

Syster spelar roligaste rollen, trollet Puck som hjälper alvkungen och ställer till med en massa trubbel överallt. Jag vill vara som Puck. Då skulle allt i livet vara roligt.


Sluta då för i helvete

Jag måste fråga det igen; kan inte alla bara sluta? Fyfan vilka idioter det finns i skolan. Och fyfan vad jag hatar att jag var tvungen att äta själv idag (tur att Frida & Niklas kom och räddade mig). Som att det inte var nog att man behöver gå till skolan överhuvudtaget, nej, det ska vara riktigt jävla skitjobbigt att vara där också. Kul. Kul att folk typ slåss med en för att ber dem att vara lite artiga. Kul att folk härmar en och är störiga när man går om dem på väg till matsalen. Kul att hela skolan är så jävla kul.


Sen var det ju några bra saker också;
Det var ingen fara med svullnaden på prinsessans ben sa veterinären, vi skulle rida med lindat ben istället för benskydd, och så skulle vi få en inflammationshämmande salva. Sen var det bara att rida som vanligt. Skönt.

Och idag kommer mormor & morfar!

Skit & piss & fan

Fan. Och skit. Och piss. Och lite till.

Idag var det klubbhoppning på Lurbo. Det gick skit, piss & åt helvete. Jag vägrade ut mig på tredje hindret och Frida ramlade av på tredje hindret, och Vanessa bara vägrade och vägrade och vägrade. Så efter ridningen bad jag Lina kolla henne så att hon inte hade ont någonstans. Vanessa har ju haft en svullnad på benet ett tag, den vill inte gå ner men hon är ju inte halt heller, så vi har hållit det kallt och ridit som vanligt. Men idag reagerade hon när Lina klämde på benet. Fan. Så på tisdag kommer veterinären och så blir det kanske Ultuna med hästen. Piss, skit och fan. Jag är rädd.

KENT

Vi var på Kent, vi var på Kent, vi var på Kent och det var bäst!

Gävle 7/3 2008 - ett minne för livet!

Jag är lite kär i Jocke Berg och jag är massa kär i Kent. Sådetså.

From bad to better

Jag är en dålig människa. På två sätt dessutom. För det första har jag inte skrivit i bloggen på ca etthundranittiotvå år (jag har ett hektiskt liv!) och för det andra så heter det inte "from bad to better", det heter faktiskt "from bad to worse". Men det visste jag egentligen (fick MVG på engelskaprovet!) så då räknas det inte. Riktigt. Bara lite. Men det finns i alla fall en anledning till att rubriken blev som den blev. Både igår och i dag började som riktiga skitdagar. Igår var jag trött (med stora bokstäver), hade ont i hela kroppen (jag ramlade av TRE gånger på hoppträningen i tisdags!) och var lite lätt pissförbannad på allt. Men som tur är det finns det några fina flickor som kan göra allt bättre, genom att gå på stan och handla hemligheter (nej, min syster fyller inte alls 15 nästa vecka..), och fika, och bara vara där. Ni är bäst.

Och i dag var det samma skit om igen. Nästan. Först tyskaläxförhör på tisdsadverbial (vackra ord!) och jag var dessutom zu spät, sen engelskaföredrag om min lilla häst, men sen blev jag gladare för att jag fick MVG på provet. Och sen ännu gladare för det var superhärligt vårväder att vara ute och rida i. Min häst är bäst.

Sköna söndag

Jag vet inte vad det där, men jag gillar inte riktigt söndagar. Det är lite dåligt för om man inte gillar söndagar så gillar man ju liksom inte hälften av helgen. Det är lite slöseri på något sätt. Söndagar består typ av att vara i stallet (det gillar jag!), städa kaninbur och plugga. Hur kul låter det? Inte.

Men idag var/är en rätt skön söndag. Men det kan vara för att jag inte har städat någon kaninbur (vi har ju bara tre kaniner nu..) eller pluggat än. Jag och pållen var ute på en trevlig uteritt med Sandra och Fideli imorse, och fast jag var blöt och lerig och frös om fötterna (jag älskar min häst!) så var jag glad. När jag kom hem hade en snäll liten flicka vid namn Arne gräddat en massa goda pannkakor. Me like!

På eftermiddagen var jag och Hanna och hälsade på hos T - den ende. Även kallad Tooticki, Torakin, Toka mm. Massa skitsnack och allmänt mys (med marsvinen!) blev det. 

Och för den som vill veta, jag vill ha division III och lagtävlingar NU!