A freak like me

Andningskedjan tar kål på mig. Men om den gjorde det vore jag antingen unik eller typ 5 år för Leighs syndrom dödar oftast offren innan 5 års ålder. 

Vem är Anonym med stort A som inte är 18? I don't give a shit. Om att du inte är 18 alltså. FÖLJ MED!(hon är avslöjad. det var julia)

En mjuk varm hand i tystnaden

Studiedag och självklart inget studerande. Eller jo, men nu har jag suttit och letat fina kemihemsidor i typ en timme utan att hitta något bra. Något som däremot är rätt mycket bättre är Frida Hyvönens nya skiva Silence is wild och Imogen Heaps skiva Speak for Yourself.

Att jag är seg så seg är inte mitt fel. Jag gick upp vid 8 för att vara duktig och hinna med mycket. Sen satte jag mig i soffan och tror ni inte att sömnen kom smygande och drogade mig till klockan 12? Jo men det är klart, typiskt mig att råka sova bort tre timmar av plugg.

Och sommaren kommer garanterat att bli bäst, jag och Anna ska åka till Spanien och vi behöver två frivilliga som vill följa med (vi har typ världens billigaste superfina lägenheter på G!!). Jag har redan bestämt vad jag ska köpa från HM-katalogen. jag vill ha sommar NU.

Djupt Roos

Jag satt och kollade igenom min blogg och insåg att den är helt sjuk. Vartannat inlägg suger och vartannat är ett försök att vara djup. Lyckades inte. Sorgligt alltså. I går kollade vi på Hitta Nemo och Doris sa väldigt många djupa saker som jag tänkte citera men jag kommer såklart inte ihåg dem. Förlåt, Doris.

Min häst var så sjukt fin igår. Var bara tvungen att dela med mig. (och det är tre veckor kvar, sen är jag PÅ TENERIFFA!)

I will try

Just nu sitter jag och gäspar, lyssnar på Muse och garvar lite tyst för mig själv åt den flippade balderbloggen (som såklart inte går att länka till men iallafall balderbarn.blogg.se). Är lite lagom pigg efter gårdagens firande av Emma, men kul var det! Och otippat att träffa 17-åriga Astrid inne på People, men skoj!

Oj förlåt, jag är för seg. Det blir bara töntiga ord från mina fingrar så jag ska skona er. Snart måste jag åka till hästen och ORKA RIDA. Jag har ju fan träningsvärk i magen, tack Filippa :*

(jag är seriös, jag tycker om träningsvärk)

All you ever wanted to be

I dag är ingen vanlig dag, för i dag är Emmas födelsedag! Grattis nittiärtan 18 år!

I kväll blir det alltså utgång och mina sparade slantar ryker. Yeey!

Nu är jag stygg. Jag är inte på mattelektionen som började för fem minuter sen. Jag tyckte att jag lika bra kan räkna hemma istället för att gå till skolan, åka hem och sen tillbaka. Håltimmar, sug min kuk.

I går

Gårdagen var en spännande dag. Min man var på TV. Min häst ville ha av mig (sen när bockar han liksom?). Och jag satt uppe alldeles för länge för att få andningskedjan att gå ihop. Den gör ju faktiskt inte det. Nu börjar kemin och jag förstår verkligen ingenting. I kväll ska jag göra reklam för skolan, så nior: be there!

You'll go backwards, but then...

Och min man, det är Chris Martin det.

(Jocke, du har bara Emma nu. Jag är ledsen.)

Pierrot

Sadelskyddet blev blått.
Mitt ansikte blev svart.
Världen blev vit.

Tänk vad lite mascara, ett par nya jeans och några unikt formade, vita isflingor kan göra för världen.

Allt blir ju så mycket färggladare när världen är vit.

För vitt ljus innehåller ju alla färger.

Any way I can

Vad är det för fel på mig? Varför kan jag inte gå och lägga mig i tid? Varje dag tänker jag att jag ska gå och lägga mig klockan tio, men ändå blir det tidigast vid 23.30. Ergo att jag måste käka socker på rasterna och dricka kaffe på kvällarna. Stackars mig, jag har det verkligen tufft.


Och ja, nu är det typ exakt 31 veckor och 1 dag kvar. Tills jag ska se min man i ögonen. Typ.

Anyways, bästa Coldplay-låten just nu: X & Y


sick

Jag var ute och cyklade igår.

(och bara så ni vet var det förra inlägget mitt 200:ade.)

Piña Colada

Vi ska till Teneriffa och det är bara 4 veckor och 2 dagar kvar!!!

Vi ska sola och bada och gå omkring i härliga sommarklänningar hela sportlovet, och jag längtar så jag tror jag ska tuppa av!

Svenskan börjar om 4 minuter. Adjöss, till sjöss. Sjömansmössa.

Vampire wish

Jag har löjligt lätt för att bli besatt av saker. Som jag har skrivit förut, min hypotes är att jag har någon slags gen för att lätt bli beroende av saker. Typ som alkoholism-genen kanske? 

Just nu är Twilight min besatthet. Böckerna är verkligen galet bra, jag har sett filmen två gånger och jag sitter och lyssnar på Twilight-musiken. Kan inte någon ge mig en ny, mer hälsosam besatthet? Typ en egen Edward Cullen? Eller ja, det räcker nog med en egen Robert Pattinson faktiskt. Man ska ju inte be om för mycket.

haha

Till Amerika!

Sitter och vilar upp mig efter en ovanligt ansträngande helg (NOT). Började visserligen lagom kul med utsläpp och mockning i lördags, men jag kände mig lat och red inte. Satt hemma och kollade på Housewives och läste underbara Twilight-serien. Idag tog Maria hand om Skrambler, och jag har bara latat mig och varit på stan och fönstershoppat lite med Tora (vi var faktiskt inne i affärer, men med tanke på att jag är totalt pank och det är mer än halva månaden kvar så kändes det inte riktigt bra att köpa något). 

På kvällen blev det en middag som skulle blivit awkward men inte blev  det (hur fan kan vuxna ALLTID hitta något att prata om? I och för sig har de jobb, barn och liv i allmänhet. Jag är så bright!), så nu sitter jag och vilar upp mig innan jag ska försöka räkna tre fysikuppgifter innan jag tillåter mig själv att krypa i säng med Breaking Dawn.

Jag ska gå och pussa "min" nya kanin godnatt också, för nu när Frida är i USA måste ju Neptunuz ha någonstans att bo.

Och Gud vad sjukt det här inlägget blev, jag höll precis på att publicera när jag kom på min rubrik. Den syftar ju faktiskt på något. Vet inte varför jag tänkte skriva om det, men det jag tänkte skriva var egentligen roligare än det jag till slut skrev om. Det var ju nostalgi, barndomsminnen och Waldorfdockor jag tänkte berätta om. Om hur vi brukade leka med dem, och bygga om soffan till en båt som for till Amerika. Varför skrev jag inte om det?

jag är fan dum i huvet

!"#¤%&/()=?

Jag har inte skrivit på en vecka och det suger, jag är så jävla lat. Fast jag tänker inte be om ursäkt för jag tror inte att någon blev direkt sårad av det. Bara jag själv lite grann, för jag har haft saker att skriva om. Att klaga på. Att vara glad över.

Men nu är skolan igång och skiten har bara börjat. Känns inte som det blir mycket glada nyheter på den fronten heller, för vårdpraktiken börjar nästa vecka så då lämnar flickorna mig för Akkis i FYRA jävla veckor. Ibland suger det rätt hårt att vara naturnörden (inte för att jag vill gå på praktik, men inte fan vill jag vara själv kvar med de andra naturtöntarna). Jag vill bara ha mer lov, jag hade precis vant mig vid att inte behöva göra ett piss som jag inte själv valde, men nu är det bara att dumpa husfruarna och Edward för vågrörelsen och andningskedjan. Jag vill dö.