PÅSKLOOOOV

ÄNTLIGEN är det här, det efterlängtade påsklovet!! Inte för att skolan är så jätteansträngande just nu... Det var värre under matten om man underdriver litegrann (dock fick jag en 4a på den kursen! wiie!). Den här kursen (ekologi & populationsgenetik) är fett soft och jätteintressant (iallafall om man fått sova tillräckligt mycket), och innehåller massa skojiga fältexkursioner (som iochförsig innebär att jag kommer vara ifrån Erika ännu mer (vilket suger) men de blir nog kul ändå tror jag).

MEN! Nu på påsklovet! DÅ ska jag minsann åka TILL min Erika istället för IFRÅN, vilket är underbart, härligt, spännande, fett läskigt, supermysigt och väldigt norrländskt. Jag längtar till söndag kväll, kort och gott.

Här är en fin bild på oss. Visst är vi väl... öh... fina?


Helgen!

Jag och Tora var alltså i Oslo i helgen - och det var awesome!! Vi stekte i solen med glass, kollade i affärer, promenerade omkring, köpte dyrt norskt godis, åt indisk mat, myste, pratade, satt på operahusets tak, åt hotellfrukost, satt vid vattnet (=Oslofjorden) och... tror det var allt... OH WAIT! Vi var ju på konsert också!!! Världens bästa Kaizers Orchestra spelade för 10.000 pers på Oslo Spektrum och SHIT vilket jävla drag det var! SJUKT underbart!
.

Stackars mig

Jag tror de flesta har förstått hur synd det är om mig... Jag menar, jag är ledig idag och ligger med datorn i min 140-säng och ska snart ner på stan och äta lunch med mamma & mormor. Ikväll ska jag äta på restaurang med underbara vänner, och sen blir det utgång. Imorgon åker Tora och jag till Oslo för att se Kaizers Orchestra live!

MEN. Det finns ett stort men. Min 140-säng är ovanligt rymlig, jag ligger nämligen här alldeles själv. Så nu vet ni exakt hur synd det är om mig! TUR att jag har världens finaste vänner, och att det snartsnartsnart (försöker jag intala mig själv) är söndag den 17e. Då ska jag nämligen äntligen upp till Gällivare!!

Men som sagt. Först en massa andra skojigheter!

Tora, Erika & jag på Selektionsfesten förra helgen!