Bruna/BajsBlixten

Nu har han flyttat in i boxen bredvid den lilla shettisen i Kvarnstallet. Såhär ser han ut:

Han heter Flash och ska vara min och Arnes fram till han blir Fridas. Han är 10 år och kommer från Slovakien, ifall nån bryr sig. Bra söt är han iallafall! Smeknamn blir BB (står egentligen för Bruna Blixten men Astrid tyckte Bajsblixten så man får väl välja själv då...). Han kan också kallas för Gordon.

Åldrandet har börjat

Idag fyller jag 19. Ingen bra ålder men bra att fylla år! Har fått massa fina presenter, tårta och frukost på sängen.

(Nu ska vi iväg på ett spännande uppdrag. Kan berätta sen för alla som inte vet!)

Eh hej

Igår var jag och Anna på BJ. Det var ganska tråkigt för det var bara fjortis-91or från Skrapan där. Musiken var sämst och folk var bara dryga på dansgolvet. Vi hade väldigt kul på Max efteråt iallafall (hahaha fjortisvarning!).

Idag har jag varit trött och dissekerat bananflugelarver. Imorn fyller jag år och om jag har tur kommer BB (berättar imorn!).

Nu ska jag duscha sen sova hejdå. (arne ska kolla på bilder på BB)

Halloweenövernattning mm

Efter en väldigt kort natt och en extreeeeemt seg föreläsning är jag hemma och chillar. Lyssnar på musik från Amelie från Montmartre och längtar tillbaka till Paris, ska snart äta mackor med smält ost och tacosås och sen kolla lite Grey's anatomy. Borde kanske sova också så jag pallar BJ ikväll...?

Igår var det iallafall dags för Lurbos årliga Halloweenövernattning med allt vad det innebär. Tacos, hundratusen små barn, lekar, spökhistorier och såklart spökrundan. Väldigt lyckat var det, alla barnen var jättenöjda och längtar redan till nästa år, haha. Blev dock inte mycket sömn men lite får man väl offra? Åkte iallafall direkt därifrån till en otroooooligt seg föreläsning. Kommer inte ens ihåg vad den handlade om, kan ha varit nåt med kromosomer...

Ikväll ska jag iallafall till BJ med Anna och Elin, det kommer jag ångra imorn på vår 5 timmar långa lab, men men.

Konstig dag

Kändes som att jag redan hade skrivit idag, men det var igår natt så det räknas ju inte riktigt. Aja, får väl skriva nu då.

Dagen kändes inte alls som en söndag. Kändes snarare som höstlov men jag klagar inte för i vanliga fall suger söndagar. Det har alltså varit en bra dag, många timmar på Lurbo men det är najs!

Först var det käpphästtillverkning på Lurbo som vi i US höll i, det var väldigt lyckat! Se
Lurbos hemsida för resultat! Vi blev kvar i stallet ett par extra timmar, som vanligt alltså. Hem och värma sig och sen vända för att åka till ridningen. Red Myran och de första 55 minuterna gick dåligt, avtravningen kändes hon fin. Fan att vi ska hoppa nästa gång nu när jag precis kommit på hur man rider henne... Hoppningen är ju ingen big deal på henne, bara att styra. Nej, då rider jag hellre dressyr, men det får man ju faktiskt inte välja.

Nu ska jag sova, den här dagen har varit lite onödigt lång (en extra timme ju...)

Ljusglimtar

Ljusglimtar är fina, även de som inte egentligen är ljusglimtar utan bara kan liknas vid en ljusglimt. Som när hästen glimmar till under ett ridpass så man påminns om vad det är vad man vill uppnå. Eller små mysiga stunder på en random lördag.

Middag på Kalmars med tjejer från klassen var supermysigt, är fortfarande proppmätt! Sen följde jag med Helen och Henrietta på bio, lite spontant sådär. Vi satt längst fram (!) och såg 500 days of summer. Jättemysig film, kvällen var verkligen en riktig myskväll. Det hade vi förtjänat efter gårdagens fest, tenta och hela OEM-kursen!

Freeeeedag

Tentan gick ok, om de inte rättar jättesträngt kommer jag nog få godkänt. Men det skönaste är ändå att ha den överstökad!

Tentafesten var mer än ok, det var grymt kul. Älskar verkligen min "klass"! Synd att Värmlands stänger redan vid 1 och att sista bussen går halv 3. Det var dyrt med taxi... Skitkul var det iallafall!

Ikväll ska jag äta middag på Kalmars med en massa kul folk från klassen och nu måste jag iväg till Rambler.

Failure coming up

Dagen har bestått av tårtätande och tentapluggande (och en hel del annat, har bland annat städat i köket... vad som helst för att slippa plugga!).

Mamma fyller år, därav tre cupcakes och två tårtbitar. Fetto!

Tenta imorgon, därav pluggande (och ångest). Jag har pluggat hälften av djuren, inget av bakterierna och inget om paleontologi. Kommer definitivt inte klara den här tentan.

Då är det tur att man har tentafest (och en rolig lördag, heeemligt!) att se fram emot. Nästa vecka blir najs! Ny kurs, halloweenövernattning med US, kusiner på besök, fest, födelsedag, you name it!

Upptagen och viktig

Jag pluggar väldigt intensivt. Eller kanske inte. Det går sjukt trögt, vill bara ge upp men det är för att jag inte har kommit in i det än.

Iallafall. Vem/vilka vill gå med mig på...
- New Moon-premiär
- Stockholm Horse Show söndag (ev. bara kvällen)
- Kent-konsert i februari
?

Vet ni vad?

Vissa av mina vänner är bra kloka. Helen säger såhär:
Efter regn kommer solsken! Ibland regnar det lite längre och då blir det slaskigt och äckligt.
Men sen kommer solen igen! Eller kanske den fina snön?

Vi ska göra en liten bok med visdomsord och små söta bilder på varje sida, sen ge den i julklapp till alla vi känner och sälja resten. Och bli rika som troll.

Dålig söndag -> bra måndag?

Har haft en riktigt bra dag! Ovanligt för att vara måndag, men gårdagen var ganska sämst så det kanske var därför?

Skolan var chill, träningen gick jättebra och jag har kommit igång med pluggandet ordentligt nu. Låter ju som en random tråkig dag men man får faktiskt en riktig kick av att träna! Så himla kul.

Nu ska jag sova för imorn måste jag släppa ut alla dumma hästar innan skolan, så vi får se om den dagen blir lika bra. Antagligen inte, för jag måste motionera en Rambler med överskottsenergi också (han går på bakbenen när han är pigg).

Fuck sundays

Fan vad jag hatar söndagar. Totalt värdelöst, det enda som är bra är att man kan sova länge.

Nu måste jag till stallet och tömköra och sen släppa in tusen dumma hästar. När jag kommer hem måste jag plugga. Fan vilket kul liv.

Wet 'n cold

Idag har det regnat nästan hela dagen i sträck, bara så ni (som satt inne och inte var kalla och blöta) vet. Jag har varit snäll och hjälpt Julia på tävling (lokal dressyr på Lurbo) hela förmiddagen och efter lunch har jag varit funktionär. Bra planerat av mig där, har ju fortfarande inte börjat plugga till tentan. IMORGON!

Nyss kollade jag på Forrest Gump, den filmen är ju nästan för bra alltså. Så jävla rolig och söt!

Snart fyller jag år också, och det enda jag vill ha då är en luten hund. Fan att det inte går.

Somewhere they can't find me

Jag har tenta om en vecka och har inte börjat plugga. Katastrof.

Ibland är man så trött att man inte orkar gå och lägga sig.

Och ibland fryser man så mycket att man låter syrran påverka vad man ska skriva i bloggen.

Idag var det iallafall tävling på Lurbo (på kvällen konstigt va?) och det var trevligt. Red också lille Zingo, det var kul men kallt.

Pubrunda

Jag är fortfarande sämst på rubrikerna men det är iallafall inte datum längre.

Igår var jag på pubrunda med klassen, några andra biologer och KGB-are (KGB=kemister,geologer,biologer) och sist men inte minst Astrid. Vi var på nästan alla nationer, drack god öl (nej det blev inte en öl på varje nation, då hade jag fortfarande sovit nu), umgicks med kul folk och fick fina röda emostreck på handleden för varje drucken öl.

Ett tips bara: ät inte på Snerkes (vi fick vänta i 45 minuter på maten vilket ledde till att vi fick leta efter de andra när de hade gått och så råkade vi hamna på en korridorsfest).

Grymt kul var det iallafall, skolan var mindre underhållande idag.

No deal

Rubrikbristen -> att jag använder datum som rubriker vilket -> att jag blir tjurig vilket -> dåliga inlägg.
Dags att sluta upp med rubrikskiten alltså. Och för er som inte vet (ni samhällsvetare eller arbetarfolk där ute: -> betyder "leder till").

Idag har skolan varit tråkig men det är ju alltid kul med kul folk så lite kul blev det iallafall. Jag åt choklad från automaten igen men snart är mina mynt slut så då blir det andra bullar. Tur att jag var och tränade med Anna idag då, det rättfärdigar chokladen lite (mycket!!!!!!). Idag tränade vi Core på friskis i Ekeby, det var kul och lagom jobbigt (förutom att jag redan hade lagom rolig träningsvärk från igår, haha).

Nu ska jag äta lite glass med kolasås och sen plugga lite, tenta nästa vecka så borde kanske plugga mycket?! Vi får se!

091012

Tänkte skriva värsta långt och fint men blogg.se är stört segt IGEN så det får bli en punktlista.

  • Kräftdissektion är lika skoj varje gång. *host*
  • Jag är hurtig och har köpt årskort på friskis nu, bara att sätta igång och träna alltså (vilket jag gjorde).
  • Imorgon slutar jag 12 och på eftermiddagen ska jag träna igen. Kul huh?
  • Jag vill ha en hund.
  • Jag ska ev. bli medryttare på två tjocka nordisar.

Nu blev den här listan ful så jag ger upp. Ska kolla lite Grey's och sen sova!

091011

Usch, pallar inte skriva men jag är på dåligt humör så jag måste skriva av mig det för annars kommer imorn bli en skitdag.

Ridningen gick dåligt och jag har lite allmänt oflyt som jag inte behöver dela med mig av men GRRR jag blir så irriterad. Kan jag inte bara få en frisk häst, en lägenhet, en hund och en spanienresa? Då skulle allt annat vara lugnt!

Tjejmiddagen igår var iallafall väldigt lyckad, det var supermysigt! Men kombinationen mat, vin och AnnaRoosVeraInaAgnes kan ju inte bli fel! Dorro var dock saknad. Idag har jag varit hos Anna mest hela tiden, mys som alltid. Sen kom jag hem och då blev det tråkigt. Nu ska jag kolla på Grey's anatomy, ajöss.

091009

Eftersom det är första helgen på bra jävla länge som jag är hemma på en fredag ska vi fira med bra musik! (det där är alltså en spotify-länk till en spellista med en jävla massa bra musik)

Jag har firat med god mat, Grey's anatomy, läkerol (vi hade inget godis hemma, haha) och KENTS NYA SINGEL (som jag har lyssnat sönder hela veckan).

Imorgon ska jag träffa söta flickor, det blir middag och lite reunion med tjejerna från nian. Najzz säger jag och återvänder till kent - töntarna på spåttify!

Hiss och diss

Haha, lite lantisvarning på hissen och dissen. Men men, här är de iallafall:
Diss - "sjukdom" har gått över i en galet irriterande hosta, kan inte träna och det kliar i halsen hela tiden.
Hiss - Malaco Truly-lakrits. Godaste lakrits som funnits. (Min klass, en liten shoppingrunda med Arne, söta Skrambler och filosofiska samtal med Julia får varsin liten hiss också)

091006

Björndjur kan gå och knulla sig själva. Både bildligt och bokstavligt talat.
Jag har en hel fucking sida kvar att skriva. Jag vill sova.

(ast, google räknas inte!)

091005

Min idétorka när det gäller rubriker fortsätter.

Igår: var jag med Sandra & Scarlet till Jälla på hopptävling. De var nolla i 0.90 m bed A och vann 1.00 m bed A:0/A:0. Jätteduktiga, alltid kul att följa med! Blev stucken av en geting också, jag överdriver lite men det kändes faktiskt hela dagen. Jävla djur! På kvällen red jag för första gången på länge, har börjat på Lurbo igen. Jag var extremt ur form men det gick ändå okej. Fick Myran och vi hoppade, hoppningen gick finfint men "dressyren" var sådär. När jag gjorde rätt gjorde hon rätt, så det var iallafall kul. Ska fortsätta rida henne ett tag nu och lära mig hennes knappar.

Idag: Skola från 8-16. INTE okej, speciellt inte på en måndag. Frös och var sjukt varm om vartannat hela dagen, hade ont i huvudet också. Inte kul att vara halvsjuk i skolan! Nu sitter jag och skriver en faktatext om björndjur. Den som ens vet vad det är får en kaka.

091003

KGB-gasquen på Norrlands igår var GRYM. Roligaste kvällen på länge.

Idag har jag varit i stallet (mysigt) och varit med Anna (mysigt). Nu ska jag kika på Grey's och sen sova (mysigt).

091001

Nu är det oktober och det märks! Minusgrader imorse var ju inte så skönt när man ska cykla till skolan (det heter ju inte så men inte fan kan jag väl skriva universitetet?) men det var bra mysigt och fint sen när jag var ute på en promenad med Skrambler. Löven sitter kvar på träden och börjar bli sådär röda och fina, man har vantar på sig men ingen vinterjacka. Ingen lera, inget regn. Det är den bra delen av hösten!

Efter promenaden satt jag och snackade i telefon med Anna typ en timme, slutade med att jag satt på golvet och mindes inte när jag satte mig där. Normalt!

Nu sitter jag och söker lägenheter och det finns ju några som är ganska bra (som man i och för sig behöver ha typ 6 års kötid för att få), men jag vill ju isåfall dela med någon. VEM vill dela en tvåa med mig?