Heey, congrats!

Fett grattis till bästa Hanna som fyller vuxen idag! Må du leva uti hundrade år!


Förlåt för bilden, den är gaaaaaammal, men jävligt söt!

Lillponnyn!

Jag red på Fernando idag!!!!!!!!!!! Det var så himla roligt, gick så pinsamt dåligt men ändå väldigt bra. Gud vad jag har saknat att hoppa honom!

  

Framridningen gick totalt åt helvete, ponnyskrutten böjde inte ens på nacken (sen när är jag så dålig?). Hoppningen började med ett jävligt mesigt smit på ett litet kryss, men sen kom jag på hur jag skulle göra och han gick som en klocka (i hoppningen då...)! Och förresten, ponnyn ger mig en bra hoppsits! Jag har saknat den.

You thought you might be a ghost

VAD ÄR DET HÄR? Jag är helt skum idag, jag får nästan lust att kolla upp mina sjukdomar på sjukvårdsupplysningen och sedan inbilla mig att jag har ännu fler (vad heter en sån person nu igen? HYPOKONDRIKER! Tack Hanna :*). Jag åt lunch för max 3-4 timmar sen, och för en halvtimme sen åt jag TRE pannkakor till mellanmål. Varför är jag hungrig?

Jag cyklade hela vägen hem från skolan utom en bit där jag var tvungen att gå på grund av slask. Varför darrar jag i hela kroppen som om jag har åkt Vasaloppet?

Nu ska jag återgå till ljuv samhällskunskap. Om någon har intressant kritik mot mikrolån (alltså inte SMS-lån utan såna där där man lånar 1 dollar i en vecka typ...), dela med er!

Those who are dead
Are not dead
They're just living in my head

Järnspikar

Balle på skolan nu alltså, jag satt från 22-02.30 igår kväll, sov 4,5 timme och satt 1,5 timme till med kemin, och när jag kommer till skolan (försenad för att jag var tvungen att skriva färdigt) så säger de att DEN SKA IN IMORGON. Inte okej alltså, nu kommer jag säkert få dåligt betyg på den för jag hann inte skriva så utförligt som jag ville. Visserligen lite mitt fel också eftersom jag absolut inte kan planera, men det får stå inom parentes.
Nu är jag då hemma igen efter skola, stall och mat och det är bara att börja på nästa som ska in på fredag som jag inte hinner skriva imorgon för jag ska till Anna, och sen ridning på kvällen (troligen hoppning på Martell, kan bli intressant ^^). Det var iallafall lite duktigt  av mig att planera så pass bra, det gjorde jag inte med kemin (den borde & kunde jag ha gjort i måndags för jag red ju för fan igår med).

Nu ska jag sluta skriva tråkiga inlägg och sätta igång. (yeah right!)


Rejv var det ja

Alltså jag är så jävla dum i huvet. Jag har skrivit en halv A4 på den jävla gift-uppsatsen men det är tre punkter kvar. Nu sitter jag och klickar på slumpartiklar på Wikipedia och sorterar musik på iTunes. What is wrong with me?

En vän med en bil

Förlåt för allt. (inom parentes: allt betyder att jag inte laddade upp bilder igår)

Jag är så jävla dålig. Jag gör aldrig det jag ska ska. (syftar på skolarbete)

Min häst är rar men han måste sluta vara sjuk hela tiden.

Jag har en vän med en bil (och ni som inte fattar den töntiga meningen borde lära er att lyssna på bra musik) så vi körde till Subway idag på lunchen. Värt!

Nu kommer en somrig mysbild på mig och två andra tokar och sen får ni gå och sova för jag ska skriva klart min jävla gift-uppsats. Adjöss.Estás loco

Nu är jag hemma men jag vet fan inte vad jag ska skriva. Jag borde ha skrivit på Cibercaféet i Puerto, då hade jag iallafall vetat. Snart börjar skolan. Bilder kommer i eftermiddag.

asso shiiiiet

Min dag. Mycket att göra men gott om tid. Simma. Stallet. Städa kaninbur. Middag hos Julia. Packa. That's it.

Hur fan kommer det sig då att jag sitter uppe nu och inte ens har börjat packa? Visst, det är inte sent, men ska man upp vid fem så är föräldrarna det största "pain in the ass"en man kan tänka sig. För de har ju redan packat ner saker man behöver nu för läääääänge sen, för typ ladda iPoden nu kunde jag ha gjort för en vecka sen. Yeah, right. Ät bajs.

Men imorn drar vi alltså till sommaren, ha det bra på lovet nu l-sklingar och bvänner! (och jag kan inte ens säga så utan att folk blir typ upprörda, jag kan inte göra något snällt mot någon utan att göra något dumt mor någon annan nu för tiden. det ÄR synd om mig). Men på allvar, ha ett jävligt skönt lov sötnosar :*

kuk typ

Jävligt ovärd skoldag, för vi på Skrapan har ju temadag fredag den trettonde. Kärleksdag. Och då lyssnar man på Bob Hansson, pysslar och skriver gulliga grejer på klotterplanket. Eller så går man ner på stan efter en halvtimme och fikar med Sofia och Amanda istället.

Och sen kan man vara med Anna på eftermiddagen om man vill. (jag vill)

Och sen kan man fundera vad världens sötaste barn vill ha i vuxenpresent...

Okej det här blev fult. Nu ska jag städa mitt rum. Adjöss.(glöm inte kolla förra inlägget en gång till. bilden funkade inte förut)

Unidentified clumsy opossum

Och JUST JA jag glömde säga att jag måste vara pinsammast i världen. Idag skickade jag iväg en filtallrik MED FIL I över hela matsalsgolvet och det var så pinsamt att jag ville dö. Och dra nåt gammalt över mig.

(och nej jag ville inte testa flygande tefat. funkade jävligt bra dock.)


(det är jag. fast ni får tänka er att jag hänger uppochner i svansen, slänger filtallrikar omkring mig och försöker fånga möss samtidgt)Jag får KRUPP

Som Millan skulle ha sagt då. Men jag blir tokig. På typ allt.

På typ religionsarbetet som jag MÅSTE ha MVG på.
På typ att jag ska rida min häst på lektionen ikväll och jag hinner inte det för jag har typ ett stort religionsarbete.
På typ att jag måste fixa i mitt rum för jag bytte säng med syrran igår så nu är hela rummet uppochner.
Och på att jag typ ska till Teneriffa PÅ SÖNDAG och det är bara tre dagar kvar!!!!!!!!!!!!!

Spit it out

Okej, förlåt. Det förra inlägget sög. Skit också.

(Tur att jag ska till Teneriffa på söndag så att ni slipper mina dåliga inlägg.)

I wanna have control

Jag är så dålig. Enligt bloggkoll skriver jag bara 3 inlägg i veckan nu. 

Just nu är jag i alla fall väldigt ledig och det är jävligt skönt när man ska skriva ett 2-5 sidors arbete om Kong Fuzi och hans kinesiska lärjungar. Jag har jobbat jävligt bra, så därför tog jag en liten paus nu och tänka ladda upp en fin sång men Arne hann före så ni får en annan sjukt bra låt.XXL

Nu har jag samlat vuxenpoäng genom att betala telefonräkningen. Tyvärr måste vuxenpoängen dras av igen för jag har inte pluggat till provet.

Cut cut cut, jag vill vara liten igen.

Ludo, you make me feel so... sleepy?

Det går inte så bra att plugga liggandes på ett fårskinn efter en uttröttande dag med kemiredovisning. (det var bara det som hände, vilket visar exakt hur mycket energi jag hade)

Just ja, det blev lite jobb med projektet också, vilket är rätt bra presterat med tanke på att jag egentligen är sjuk. Typiskt mig att bli sjuk på de slappaste två skoldagarna, såklart också de dagarna jag har hästen. (och såklart går ridningen jättebra för Julia just då. jag är inte ett dugg avundsjuk.).

Nej, nu vill jag bara att det ska vara kväll den 15e februari: klädd i shorts och linne på en liten spansk restaurang vore inte helt fel.

Whining

Eftersom jag tycker så jävla synd om mig själv så gräver jag ner mig själv i elände och kollar på underbara minnen från 2008 och längtar tillbaka. Enjoy!Fy fan

Fan vilken dålig natt, igår gick jag och lade mig och kände mig så himla härligt sjuk som det bara inte går att vara om man är jag. Jag frös som fan, hade ont i halsen och i huvudet. Hela natten drömmer jag sjuka feberdrömmar att jag är Bella och att jag bit för bit förvandlas till vampyr. När jag vaknar klockan 5 mitt i natten inser jag att det var en dröm, går på toa och kan inte somna för att jag är helt överdrivet onödigt svettig. 

Fy fan vad ovärt att bli sjuk på en tisdag av alla dagar. Sovmorgon till halv ett, och sen bara två lektioner. Två lektioner som jag borde gå på, eftersom den ena är fysik och fysiken hatar mig just nu, och den andra ett viktigt studiebesök (och det är klart att man måste ringa till läraren om man är sjuk då, bra att min röst inte finns). Kuk att jag har kemiredovisning imorgon, som det bara är jag som har jobbat på (hur lyckas jag med att alltid välja fel grupparbetes-folk?) och att jag måste gå dit. I vanliga fall skulle jag älska att bli sjuk, men det räknas inte om man mår dåligt! Jag har alldeles för mycket att göra, inte tid att bli sjuk. 

Nu ska jag kila och kolla på tv, se om det finns något kul.

Ont om ledigt diskutrymme

Alla datorer i skolan är helt fucked up just nu. Till exempel syns inga kommentarer i min blogg, och på 2/3 av alla datorer går det inte att logga in överhuvudtaget. Det stämmer iallafall in på mitt humör. Ont i huvudet, ont i halsen och förkyld - jag mår jättebra!

Sjukt seg dag, inte misslyckad eller dålig, bara seg. Jag glömde både mina fysikböcker och mina engelskaböcker hemma, men tog med mig religionen och samhällskunskapen trots att jag inte har någon av de lektionerna. Jag är på jävligt bra humör alltså!