Home is when I'm alone with you

Lyssnar på Edward Sharpe & the Magnetic Zeros låt Home och väntar på att tiden ska gå... Väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket så att jag kan få åka till stallet och få tiden att gå medan jag rider... Väntar på att klockan ska bli så mycket att jag kan få åka till Geocentrum och vänta på MIN FLICKVÄN SOM KOMMER HEM IKVÄLL!!!

Japp, den här efterlängtade fredagen går ut på att vänta. Vänta och vänta lite till. Nu ska jag fortsätta vänta! Vi hörs väl kanske så småningom när väntan är över. Ha ett bra liv!

Här är hon. Hon som är värd att vänta på. Och längta efter.

I believe in simple happiness

Jess, idag har jag varit i skolan och fått en labbrapport sågad vid fotknölarna, övningskört och läst lite om överfisket i Sverige. Shit vad upprörd jag blir, varför äter folk fisk?! Nu ska jag hoppa i skorna och promenera ner på stan, ska träffa Tora och fika & shoppa lite. Sen ikväll ska jag på möte med bostadsrättsföreningen, det blir väl sådär lagom superkul men nödvändigt är det iallafall definitivt. Sen ska jag sova, sen ska jag gå i skolan, sen ska jag plugga lite, sen ska jag åka och rida, och SEN kommer min Erika hem!!

Japp, så ser det ut. Här kommer en bild från i somras! (Ironiskt nog från en fisketur i somras....)


Dagens outfits

Majo är här, vi fotar mina nya kläder..... Det är ju sånt man gör när man bloggar va? Iallafall, SJUKT seriösa bilder så inga pikar plis. Och inga gratulationer till min graviditet, den är hemlig än så länge. Öhm...

Skepp ohoj! Typ...

Försöker se cool ut...

Mongo......stil

Skogshuggarstil enligt Majo, skogssågarstil enligt mig!

"När kommer barnet?"

Ja, ni får skratta högt. Och länge. Men det är mina nya kläder i alla fall!

Åååh plugga!

Åh vad det är kul att plugga, jag vill ALDRIG börja jobba... Speciellt inte när man går på kursinformationsdag och ser alla roliga kurser som finns. Shit vad jag inte kan välja! Den här terminen läser jag toxikologi, miljövård och GIS - men nästa termin???

Funderade först på växternas struktur och funktion, sen blev jag sugen på växternas evolution och mångfald (resa till Teneriffa!! men tanten rekommenderade att man skulle läsa växternas struktur och funktion först...), sen blev jag sugen på ekologi och biodiversitet i Yunnan (hur coolt att åka till Kina?! men smakar det så kostar det... 12.000:-). Alla dessa kurser går samtidigt, sen måste jag läsa självständigt arbete... Såeh.. what to do?

Biologi är kul!!!

Two more nights

Onsdag idag vilket betyder att det är två ynka små nätter kvar tills min älskling är hemma igen. Det betyder också att det var tisdag igår, en väldigt festlig tisdag. Vi förfestade hos mig och gick sen ut på Snerikes, det var fett!

Mindre fett att vakna imorse... Men nu är jag igång - halvt iallafall. Åt just lunch och funderade varför jag var så trött men sen slog det mig - har ju inte druckit något morgonkaffe idag! Så går det när geovetarna är på fältkurs dammit... Så nu väntar jag på att min lilla bryggare ska bli klar.


En bild från igår!

fekke

Hej. Jag har klippt mig. Och handlat kläder idag igen... Pinigt. Och nu sitter jag och dricker vin, snart kommer kompisarna och då blir det fest. Snerikes here we come!

Busy busy busy

Övningskörde igår, gick bra. Red igår, gick dåligt. Skrev labbrapport idag, gick bra. Ska plugga miljövård snart, kommer gå bra. Ska fixa tentafest åt ettorna ikväll, kommer bli kul.

Så nu vet ni vad som händer! Har massa plugg den här veckan men ingen tid för att göra klart allt (okej det är fan inte sant, har ledigt hela dagen imorn, onsdag hela förmiddagen + halva eftermiddagen och hela eftermiddagen på fredag och halva söndag med). Men det känns som det är fullt upp, har väldigt lite schemalagt i plugget men fullsmockat på kvällarna så det känns som jag har noll tid vilket absolut inte är sant som sagt. Ska sätta mig med miljövårdskursen nu, sen som sagt fixa ett storslaget kalas åt ettorna! Det blir chips, saft, hembrygt vin och massa party. Fast jag ska inte dricka nåt, det sparar jag till imorgon!

Fest är kul har jag hört...

Vätskebrist

Hej bloggen, nu sitter jag ensam och ledsen i min lilla lägenhet. Idag har jag ätit pyttelite frukost (yoghurt med müsli men receptet är hemligt så det säger jag inte), vinkat av min fina flickvän som för närvarande sitter i en bil på väg bort från mig (Jag muckar härmed gräl med alla bloggare vars respektive INTE ska vara bortrest i en vecka!!! Känn er hatade!) och så har jag gråtit så jag fick vätskebrist. Tårarna är inget jag delar med mig en bild av, hoppas ni kan respektera det. Det är min blogg, okej?!

Okej förlåt för att jag är så förbannat oseriös i bloggandet... Men gråta är alltså vad jag gjort hittills idag, kanske töntigt eftersom Erika bara ska vara borta 5 nätter, but still. Och en del kan jag skylla på PMS tror jag, så det är vad jag gör. Om nån känner för att utmana mig i Wordfeud så är mitt användarnamn roosenkvarts!

Puss på er sötnosar, hoppas ni inte är lika ensamma som jag just nu.

Sjukt skum bild på Erika och mig

For your sake

Jag har hört att folk vill att jag ska blogga, så fine - jag lyder! I en blogg ska man:
 • Berätta vad man gör, jämt och ständigt, hela tiden och när alla sover också
 • Berätta vad man tänker, vad man är arg på och vem man muckar gräl med (sen gäller det ju att den personen får reda på det med vilket kan vara svårt om man inte har en känd blogg)
 • Berätta exakt vad man äter, ta bild på det och skriva ett recept (även om man äter yoghurt med müsli, eller en Billy's-pizza)
 • Fota vad man har för kläder på sig, och skriva var man köpt dem och vad det kostade (och helst också storleken på tröjan, trosorna, tampongen och paraplyet)


Okej, skämt åsido. I'll try. Min Erika åker bort imorn så jag lär ju inte ha nåt bättre för mig än att sitta och skriva i bloggen på kvällarna iallafall. Jag menar, gosa med marsvinen är mysigt tills de kissar på en (vilket de gör efter tio minuter), såeh... har jag ingen flickvän hemma att gosa med får jag väl gosa med datorn. Eller kanske kursboken. Lutar åt det första dock...

Visst är vi rätt fina va?! (säg ja)

Lat onsdag

Mottagningen är slut, men mottagningssjukan som började redan första veckan har ännu inte lämnat min kropp... Förkyld, snorig, trött och seg är vad jag är. Har varit ledig idag så Erika och jag sov till 11, kollade på Alias till 16 och jag klädde på mig för en halvtimme sen. Nu ska jag sätta mig med lite plugg hade jag tänkt, så kul är mitt liv just nu!

Sånt som är bra:
 • Underbara reccar och faddrar som förgyller livet!
 • Världens underbaraste flickvän som gör livet värt att leva även när allt är skit
 • De finaste vännerna!
 • Att Tora har flyttat hemifrån
 • Att lägenheten börjar se ut som en lägenhet igen, istället för en soptipp
 • Vardagen börjar komma igång
 • Min flickvän
 • Erika...
 • Och såklart min underbara tjej

Fina reccar med en underbart fin tårta!