Merci

TACK alla för alla söta sms, förlåt för att jag är en sån dålig vän som är för snål för att svara. Ni är bäst :-*

Jag bröt mot min oskrivna regel att aldrig sätta in smileys i ett blogginlägg, men eftersom det är min blogg så bestämmer jag.

Jag gick förbi en massa hästar idag när jag var på promenad med mor & mormor och jag höll på slita av mig håret för att jag vill hem och rida nununu. I övrigt har dagen varit redigt värdelös, inte dålig men på intet sätt speciell. Jag har typ sovit, ätit, suttit vid datorn och spelat franska-spel med folket här. Jag lärde mig... inget? Haha, jag är så förberedd på parisresan i vår. Men pepp är jag! Och jag längtar som fan till min & Annas fest, då ska världen skåda min klänning.
Och fyfan vad jag kommer få ont i fötterna av mina skor.

Jag har två billiga lokalförslag, men det känns lite dåligt eftersom det ligger så avlägset från allt. Thorsgården eller DHR (i vårdsätra). Jag är inte mycket rik, så säg vad ni tycker och ge mig gärna bättre förslag!

Hot item

Min klänning är het. Jubel när jag gick till matbordet med den på mig, hemska, pinsamma släktingar!
Mina skor är heta. Pumps för fan, svarta med läskigt hög klack.

I am ready for my party!

Synd som fan att jag missar halloweenpartyt på lördag, men shit happens och jagär iallafall 18 nu. Yeey potions, som Arne skulle ha sagt. För er som tyckte att det förra quizet var för svårt (jag håller med) så har jag gjort ett
nytt!

Eloge till Frida och Tora som ändå grejade 70%! BRA JOBBAT!


MYNDIG

Idag fyller jag myndig!!!
Jag får rösta, köpa folköl och köpa cigaretter och såklart KROGEN! Och så får jag skriva på mina frånvarolappar i skolan själv. HURRA.

Här i Holland är det lagom livat, men ikväll kommer mina småkusiner så då lär det inte vara tyst någonstans. Jag har fått en massa najs saker, bland annat RALPH. Äntligen liksom. Annars blev det en massa roliga småsaker, bland annat en Paris-guide eftersom jag får en resa dit med mormor & mamma av mormor i vår. Fett pepp! Och jag ska äntligen få läderridstövlar! Wihooo! Nu vill jag hem för jag saknar min häst, mina vänner (som jag inte har) och jag vill köpa stövlar!

Och ni sötnosar kan väl göra
det här testet för att se hur bra ni känner mig!

Borta bra...

Jag är bortrest och det är najs men jag vill vara hemma också. Satt nyss inne på bloggkoll (jag lovar, VÄRLDENS bästa uppfinning) och läste vad alla gjorde och då blev jag allt lite ledsen att jag inte fick vara med.

Jag har iaf umgåtts med mina bästa kusiner, och bara varit härligt social. I söndags firades min födelsedag för första gången och jag blev jävligt rik och jävligt mätt kan jag ju säga. Ny mobil, här kommer jag! En stor fördel att vara där alla släktingar är när man fyller år. Ingen orkar ju posta 50 euro, men är man i närheten går det bra. I like!

Nu är jag åter hos mormor och räknar dagarna tills jag fyller år, och det känns lite som att slösa bort lovet för om jag hade varit hemma hade jag nämligen varit upptagen med hästen, träffa alla man aldrig hinner träffa annars och träffa Emmas OSKAR. Syns synd synd att det inte är höstlov här samtidigt, för nu hade alla så mycket med skola så det kommer inte bli något krogen innan jag fyller 18. Men den 5e november ska vi ut iallafall; jag,  Anna, Amanda, Vera och ni som vill.

För övrigt är jag en fet nörd som sitter och saknar min häst, men jag är tydligen inte den enda som saknar någon (haha, jag är fett självgod). Sötaste kommentaren på förra inlägget!

 
Julia om Nederland:
Vi saknar dig redan (Skrambler och jag). Inte för att jag har träffat Skrambler ;) waaaah snart blir du tant. Hur känns det? För övrigt känns det väldigt ensamt i stallet :( Och vänta, du åkte IGÅR. eeeh, jag har inga vänner. haha.. men snart ska jag gå och se High School Musical 3 (erkänn att du är avis.)
25 Oktober, 16:52

Men Julia, jag har ju inte heller några vänner. Trösta dig med det.

Nederland

Nu befinner jag mig i mitt hemland och det är mindre än en vecka kvar tills jag fyller vuxen! Alla som kommer ihåg min födelsedag blir bjudna på fest, så våga inte glömma bort det!

Nu är jag hos mormor, men senare idag bär det av till farmor, och där är datorn så långsam, så då blir det inget bloggande. På tisdag eller onsdag kommer jag tillbaka till mormor, och på torsdag fyller jag! Hemma på söndag.

P.S. Jag saknar min häst!


I-landsproblem

Har lång rast innan matten, typ hela klassen utom jag har håltimme så alla käkar på stan eller åker hem och sover eller skippade första lektionen för att ha sovmorgon till efter lunch. Själv sitter jag nu och väntar på den underbaraste lektionen i veckan, 2,5 timme matte. Efter en timme brukar koncentrationen flyga ut genom fönstret. Man lär sig ju väldigt mycket då!

Jag är fett opepp på matten, eftersom det förlänger dagen något så in i h*lvete. Jag slutar ju visserligen halv fem, men resten av lektionerna är oftast bara roliga (religion och samhällskunskap x2). Varför går jag natur?

Jag vill inte sluta halv fem idag, för vi åker hemifrån kl fem och jag kommer hem kl fem. Jag hinner ju inte fixa mig, äta något eller kontrollera min packning. Fett surt!

Surt är också att vi ska vara borta hela lovet så jag hinner inte vara med min söta häst något alls. Och jag kommer inte på någon rubrik och snart börjar matten. Vad ska jag göra? Poor me!

Måste...

Känner att jag borde skriva eftersom jag inte hinner imorn. För imorn åker vi till Holland!

Bra dag!

En helt vanlig dag blev en lite extra bra dag. Fan vad jag gillar när det blir så!
Förhandlingsrollspel på samhällskunskap B, soft kemilektion och slut innan lunch. Amigochokladen inhandlades (och Tora, den var ju visst god!) och jag tog hand om min häst, som var både dum & snäll (fast jag tycker om honom ändå). Snart blir det mat & tårta för mamma fyller år, och i kväll blir det Zorro på stadsteatern för idag fyller min mamma 45!

Jag vet att ni är avundsjuka på mitt liv, ni behöver inte skriva det. Övriga kommentarer uppskattas!

Btw, jag fyller år nästa vecka och sen ska det ju som bekant bli fest. Förslag på billiga, bra och hyfsat centralt belägna lokaler?

MIDJEVÄST!!

Åh shit, jag dör. Midwests ägare hittade mig på bilddagboken. Fan vad jag saknar ponnyälsklingen!



Cp-tankar

Såhär tycker centerpartiet.

Rättvisa är att alla människor får

samma möjligheter, tycker vi.

En person kanske väljer att

arbeta hårt för att spara pengar

och köpa ett hus.

En annan person väljer att köpa

onödiga saker för alla sina pengar.

Vi tycker inte att det är orättvist

att bara en av dem äger ett hus.

Han har själv valt att arbeta hårt

för att köpa ett hus.

 

Någon mer än jag som håller med dem?

Dagens filosofi mm

Idag när jag gick hem från bussen (usch alltså! jag gillar inte att åka buss. men regnar det så regnar det) blev jag lite filosofisk. Jag gick förbi dagiset och såg de söta små barnen. Jag upptäckte att de betedde sig som små fulla ungdomar. De skrek, de lyssnade inte på varandra, sluddrade lite och sjöng fina sånger. Att gamlingar "går i barndom" vet man ju, men även tonåringar (och andra fyllon) gör alltså det. *

Och apropå att jag är en fet tönt, jag var på bio idag och såg Mamma Mia. Igen. 
Men den är ju så härligt somrig och glad så jag förlåter mig själv, tror jag.

Jag tycker om Imogen Heap. Och jag vill ha alla säsonger av One Tree Hill.

Och eftersom det här blev ett inlägg med lite random kommentarer kan jag ju passa på att meddela att jag har överlevt veckan, för matteprovet gick bra (förutom att det var så långt att ingen i klassen hann färdigt, nu ryker dina ögonbryn Hans!) och jag fick tillbaka fysikprovet som jag fick VG på! *glad smiley* 

Jag har förbjudit mig själv att ha smileys i min blogg. Inte för att det där var finare, men måste passa på att meddela glädjen bara.
Godnatt.







* Detta inlägg är delvis censurerat. 


Arkeologi

Nu har jag varit riktigt aktiv alltså. Fan vad bra jag är.

Jag har suttit och läst gamla inlägg på den här bloggen, så jävla kul! Sen kom jag på att jag hade en blogg innan den här. Då gick jag dit, loggade in och läste gammal skit där. Jag måste nog logga in där med jämna mellanrum så att inte det där försvinner. Det FÅR det inte göra. Så kolla in
min gamla blogg!

Offer = me

Haha, shit. Jag kom på nu att jag är en fet tönt.

REDAN, liksom?

Fast jag tycker om mig själv ändå.

PRIDE

Jag är stolt. Min blogg är fin, men den är inte den enda. Kolla in den här. Design by me!
www.enbloggomvadjagvill.blogg.se

Födelsedagspresenter

Hej jag är rik. Så rik att jag kan köpa födelsedagspresenter till mig själv. Men är det verkligen tillåtet?
Min önskelista är inte så farligt lång i år, men typ hälften består av alla underbara DVD-boxar jag vill ha. Men inte kommer få. Får man då inte skämma bort sig själv ens om man är rik?



Får jag eller får jag inte? Dessutom är det rea på cdon.

JAG AVLIDER.

Bara så ni vet

Underbara höstuteritter borde man få fler av!

Depp depp depp

Jag är deppig.
Jag ska gå och skära mig i handlederna nu, och sedan skjuta mig i huvudet med en pilbåge.

Jag ville ha en bra och mysig fredag, men jag får aldrig som jag vill.
Inget mys i stallet, för jag var arg redan innan jag kom dit (tack skolan!). Min gulliga häst var jobbig, NH går inte bra längre. Skolan sög idag. Matte kan ta sig, och världens ekonomi också. Jag måste planera morgondagen, annars kommer den dagen bara bli störd och stressad. JAG VILL INTE. Jag vill bara sova fram till höstlovet.

Helgplaner

I min kalender står det
11 oktober: PLUGGA
12 oktober: PLUGGA

Sorgligt tycker jag, men i min hjärna har jag planerat en massa roliga saker utöver det som står i min kalender. Men om jag vill överleva nästa vecka så måste jag lyda min kalender.

Men jag vill gå gå Waldorfbasaren (billigt fika med Vera!), kolla på Kill Bill (var faktiskt länge sen nu), shoppa med syster, kolla Gossip Girl med Anna, träffa Tora och åka till stallet. Så jag tror jag gör det. Sen får vi se hur det blir med pluggandet. Jävla skitskola.

Min dröm



Jag ville vara intellektuell
Berest, belevad, äckligt ung

Buff

Ni ska veta att han här är så go' så jag inte kan sluta pussa på honom!


Ska det stå något här eller?

Haha, jag är gnällig. 
  • Jag är redan trött på min header. Jag vill göra en ny, men jag har inga idéer. Bara att den ska vara utan text. Hjälp?
  • Det går inte att ladda upp bilder i bloggen.
  • Sjukt mycket läxor.
  • Jag skulle skriva något mer men jag glömde. Fuck.

Men jag är lite glad också.
  • Jag har anmält mig till tävlingen nästa vecka!
  • Jag har slutat!
  • Nu ska jag laga mat. Typ fattiga riddare.
Hejdå!

P.S. Det här blev ett fult, onödigt inlägg. Kompensation för att det inte blev något igår.

Fryser

Jag fryser.
I går.
I dag. 
I morgon.

Jävla höst, jävla vinter. Jävla skitland. 

När man går upp ur sängen fryser man. När man cyklar till skolan fryser man. I skolan fryser man. På väg hem från skolan fryser man.

Bara i sängen och i stallet fryser jag inte. Kanske där jag borde bo?
Skulle rektorn tro mig om jag sa att jag inte kunde komma till skolan för att det var för kallt?

Det är värt ett försök.

WIHOOO

HEJ ALLA MIN HEADER FUNKAR NU!!

Habegär

Jag vill,jag vill, jag vill ha en nordsvensk. Jag är helt seriös. En arbetsvillig, lurvig, hoppglad och underbar nordsvensk. Helst den här.

Hon heter Dolly.


Tävlingsdebut

Igår var det alltså dags för två (eller tre) tävlingsdebuter; tävlingsdebut för mig & Rambler och lokal debut för Julia (första hopptävlingen också). Vi var lite försiktiga och anmälde oss till 80 cm clear round. Gulligt och lagom högt tyckte vi.
Dagen blev jävligt lyckad! Vi var nervösa som fan, men allt gick bra och vi blev felfria båda två = varsin vit rosett!



Hästjävel

Jag är sämst.

Jag vet inte vad det är, jag har inte ens haft mycket att göra men jag har ändå inte hunnit blogga. Jag kan inte skylla på något annat än latheten (det är inte ens ett ord ju! jag slog upp det så jag vet!). Jag vill att min blogg ska vara snygg. Och att min häst ska ha en sko. Grymt kul att upptäcka EFTER ridningen igår kväll att han inte hade någon sko. Tur att hovslagaren kommer redan i eftermiddag. Hoppas idiothästen inte tappar en till sko imorgon, eller kanske blir halt i hagen idag. Det skulle ju vara jävligt lyckat om jag missade en andra tävling på grund av tappsko/hälta.

Jag vill sova. Och när jag är pigg är jag fett pepp på tävlingen, för hoppträningen i tisdags gick skitbra!

Laziness

Vad är det för fel på vädret? Kan det aldrig vara höst utan regn, kyla och lera? Jag är fett opepp på att rida ut kan jag ju säga!

Något jag däremot är pepp på är tävlingen på lördag!

Det här inlägget blev fel. Började igår men blev inte färdig, så nu ska jag skriva ett nytt. Snark.