Fula ord

Fan fan fan jag blir arg nu ju. Tydligen är jag bortlottad från Sollentuna, skit, bajs, fitta. Hoppas hoppas hoppas att typ minst 50 pers stryker sig så att jag blir med igen? Jävla kuk balle skit.

Crop gizzard gastric ceca det snurraaaaaaaar.

Jag är glad för att det är typ fem plusgrader, känns som vår i luften och lov om mindre än en vecka. Det glada tas bort av att jag typ är sjuk. Halsont, lock för öronen, huvudvärk och snorighet. Jag har käkat ett ton halstabletter, förbrukat minst 943 kvadratmeter snorpapper och vill bara sova. Jävla skit att skolan är killing just nu, men imorn har jag bara tre lektioner varav bara en är viktig så jag får väl sjukanmäla mig större delen av dagen så att jag är frisk sen för på lördag är det ju för fan Spööentuna! (tävling på SoRK för er som inte fattar det talade/skriva språket).

Fan vad en kudde och ett täcke känns lockande nu alltså. Men hej, matspjälkning, här kommer jag. 

Bajs.

Jepp jepp

Jag har/har haft en bra helg. Lugn och skön. Men det går inte att uppskatta det för jag har fett ont i halsen och det går typ inte att svälja, och då tänker jag bara på det och allt blir bara pannkaka. Gråt.

Förlåt för dålig update, men idag var det lingondressyr på Lurbo och mina små elever (HA HA) var superduktiga! Goldy-I och Guri Best hade jag lust att skriva nu, men iallafall: Svea och Besten var jätteduktiga och barnen som red med.

Jag är fett nervös för tävlingen nästa vecka men fett pepp på dressyr-DM om två veckor. Nu ska jag sticka ut till pållen, adjöss.

This is me

- Hmm, jag är hungrig, äcklig lunch i skolan... Åh, mina favoritkakor! Jag tar en! *tugg tugg*
Paus för att ta av jackan och lägga undan iPoden.

- Det var gott, kanske skulle ta en till? Nej, det är inte nyttigt. Och då tar de slut så fort. Jag tar en annan kaka istället. *tugg*
Paus för att läsa lite i en rolig bok.

- Åh shit nu har jag varit värsta onyttig, jag ska ju äta nyttiga mellanmål!
Paus för att göra en god (men nyttig!) smoothie med jordgubbar, vinbär och yoghurt. *slurp*

- Jag tar några lakritsar, det gör ju inget om jag äter några. *smask smask*
Paus för att försöka ta igen förlorad nattsömn, dvs en timmes blundande på soffa.

Och nu sitter jag här. Jag kan inte hålla mig till antingen onyttigt eller nyttigt, jag kör på båda. Grattis till en bilring Roos, du har verkligen förtjänat den!

saint-like

Jag är verkligen inte skyldig nånstans till att jag inte kunde göra läxan, kan jag rå för att hemsidan som behövdes för att göra den inte funkar? nej jag tror inte det va. 

Nu ska jag återgå till att gäspa, byta om och snart sticka ut på en liten promenad med Julia INNAN ridningen. Det blir ju dubbel motion plus att jag cyklade till skolan (för det gör jag ju inte alls varje dag? nehe, okej då. jag åkte buss igår). Men i alla fall, det behövs för jag har varit världens fetaste goffare idag. Se separat historia (scrolla uuuuuupp).Skrambler stor pojke

Igår kväll hade jag räven raskar över isen på hjärnan. Varför? Ja, det undrar jag med.

Imorse var jag skum också, jag ville gå och äta frukost utan att ha fixat mig. När jag hade målat mascara så var jag på väg ner igen, och halvvägs nere kom jag på att jag hade glömt foundation.

Nu väntar jag eagerly på att kemin ska börja, för när den väl är slut bär det av till Sofias stall och en slags projektredovisningen, hela seminariegruppen ska inspektera hur bra vi är på horsemanship. Det kan bli intressant. När det är slut så blir det projektrapportskrivande hos mig, can't wait!

Och sist men inte minst, idag fyller min lille Rambler 10 år! Jag ska baka en tårta.

Vö?

Förut skulle allt vara med ö. Ö var status, ö var grejen, ö was the shit. Mök, lök, pök, knök, kök, gök, ök, rök, sök, dök, hök, bök, blök och så vidare.

Men öööh, jag fattar inte vad som hände. Jag skriver två (2!) inlägg på en dag och fyra besökare får jag som tack. Snålt. Det är liksom ett per inlägg. Jag är helt enkelt jävligt dålig.

Annars är jag jävligt bra. Jag har gått upp tidigt på sovmorgnar två dagar i rad för att jobba med grupparbete och PA, joy! Frågan är om ridningen blir lidande ikväll och hästnörden åker i backen ikväll. Det återstår att se.

Introducing...

Och för er som inte visste det så är en av mina trognaste läsare min syster Majo, 12 år.

- Hej Majo!

(ingen fattar men jag har en poäng.)

Jag hade ju värsta rubriken men sen är det som det är med min alzheimer

Förlåt för dålig update, förlåt Astrid för kommentarsbomb.

Hela helgen har varit najs, först plugg och fest på fredag, stallet och kanske lite konsert (FRANZ FERDINAND ! !) på lördag, och sen chill i söndags.

Summan är alltså att jag är fett fetto som har sovit alldeles för mycket, ätit alldeles för mycket chips och Polly och druckit för mycket cola. Men igår var jag o så flitig (fleißig för den som vill), jag har nämligen städat mitt rum grundligt, pluggat onaturligt mycket (=inte särskilt mycket) och gått hela tre kilometer med Hjulia.

For Your Information

Det här med stavning är jobbigt. För full är inte ful, ful är inte full.

De fulla blir nyktra men de fula förblir fula.

[inte mitt citat men jävligt hilarious!]

En slank han hit

Jag är sugen på välling. Eller nej, det där lät fel. Men mamma kokade quinoa tidigare och det luktade gott, typ som välling. Så nu är jag sugen på något som smakar som välling luktar. Fast egentligen inte, för jag är mätt som fan.

Och sen, bara för att, ska jag dissa bilddagboken. Och melodifestivalen. 

Nu ska jag åka till Lurbo och hoppa med en liten plutthäst!

[edit: blev filippa istället för lillen. skojskoj!]

Zegt med z

Nu sitter jag här igen, seg som fan. Imorgon är det en lång skoldag, borde sova men jag vet fan inte varför jag inte gör det. Jag är lite för seg just nu.

En liten fundering. Hur tänkte de med nya facebook? Quizresultat överallt. Orkaaaaaaaaaa.

Aj aj kapten

Aj som fan i mitt lår, jag åkte i backen igår på hoppträningen. Så jävla typiskt mig, när resten av träningen gick så jävla bra! Men pållen var trött och jag red som en mes vilket resulterade i att han hoppade rakt igenom hindret, jag åkte i backen och fick hinderstödet på låret, som nu i skiftar i blått. Grinden är inte längre en grind, utan snarare brasved.

Men iallafall, innan den incidenten gick det skitbra och vi hoppade en serie där ett hinder låg på 1,10, tangerat höjdhoppsrekord för mig alltså (jag vet att jag är feg, men höga hinder är läskiga).

Jag är pepp som fan på att vara lagkapten för division III, så nu har jag suttit och värvat folk som fan, och skrivit lappar att sätta upp i stall och skickat runt en massa mail.

Nu ska jag till hästen, live a long and happy life hippie friends!

There's no mountain

Jag är helt seg i huvet och i magen för jag är mätt och jag är trött och jag har käkat för mycket och sovit för lite och gjort ingenting för länge men jag är jävligt stolt över mig själv för jag har läst en 1800-talsbok på engelska och JAG HAR FIXAT ETT LAG TILL LURBO (och okej, nu tog jag cred från Lena som faktiskt anmälde laget men jag tycker jag var duktig med).

Jag behöver folk. Jag har tre men jag behöver minst två till. Folk hilf mir!

Helgen har varit värd, kanske inte riktigt så mycket sömn som jag behövde men nästa helg är bara 3+1+3 lektioner bort! Spring party på BJ kan dö, jag ska bygga en egen fest med Astrid. Typ? Där behöver jag också folk.

Och såklart grattis till Agnes som fyllde år i lördags och hade en rolig fest och grattis till Julia som fyllde år i söndags och fick en jättebra present av mig och arne. 

Och eftersom det här inlägget blev fult kan jag tillägga att min häst var fin och arnes med och julias med.

The Goody-two-shoes

Jag är heeeeelt störd just nu, sitter i mjukisbyxor och lyssnar på partylåtar på datorn och är så sorglig man kan bli, jag vill att det ska bli imorgon! (okej inte att jag måste upp tidigt och släppa ut pållar då...) 

Tur att Frida bor i USA och kan prata med mig på msn!! Bwaaaaah jag blir tossig.

Gammalt och nytt

Eftersom jag inte har något roligt att meddela än (dagen har hittils spenderats i skolan med religionslektion och matte E-prov som gick sämst) så ska jag gnälla lite. På småsaker i datorn som jag stör mig på.

Typ nya facebook. Vad fan är grejen med att byta den när man precis har lärt sig den förra?

Typ bloggkoll. Vad fan ska det heta bloglovin' för? Varför måste allt vara internationellt gångbart och modernt och jävligt onödigt?

Jag ville skriva bajs med många a'n men jag tror jag skippar't.

Say what?

Eh vad hände med Fejjan? Spårade? Neeeej då.Meducin

Det här med högskola och universitet och FRAMTIDEN ger mig rysningar, kalla kårar (öh typ samma sak?) och ont i magen. Vad ska jag göra vad ska jag göra vad ska jag göra?

Sen åkte jag till stallet. En Lottarunda i snön med Linnéa & Scilla var det som behövdes för att lugna ner mig. Svårare än så var det inte. Slutsats: att åka till stallet fungerar som universalläkemedel. Nu behöver jag bara några krumilurpiller, så är mitt liv perfekt

Kära lilla krumilur
Jag vill inte bliva stur

Eller hur var det? Pippi någon?

En bra låt. Jag är generös.Alltså vad fan var det som hände jag fattar inget

Hon blev ju typ 16 år. Typ idag. Och fick en massa presenter typ. Congrats systeryster!

bri

Grrr

Förlåt att jag lackade ur som fan. Hade ingen här hemma att bli arg på så det fick bli ett argt inlägg, men det har jag visst raderat nu. Nästan iallafall.

Men jag är pissed off på Lurbo fortfarande, verkligen inte okej.

 

 

"Sent: Monday, March 09, 2009 10:29 AM

Subject: Division 3 hoppning häst

 

 

Hej! Såg nu på distriktets hemsida att Lurbo inte har något div III-lag på häst anmält alls, jättetråkigt för klubbens medlemmar och dålig reklam för Lurbo. Vem är det som ansvarar för detta? Styrelsen? MVH Roos 

 

 

> Hej!

 

Klubben har anmält lag till de grenar och divisioner där ryttare anmält sitt intresse för att rida med och där det funnits tillräckligt många ekipage för att få ihop till ett lag. Det är erat engagemang som medlemmar som avgör vad som händer i klubben! Tala gärna med fler och försök väcka intresset för fler klubbarrangemang av alla de slag.

 

Vänlig hälsningar xxx"

 

Vadå, menar hon att jag borde ha kontaktat Lurbo i NOVEMBER FÖRRA ÅRET och sagt att de borde ha fixat ett lag till nu i vår? Mitt ansvar? Nej, jag tror inte det va. Jag kan lätt tänka mig att organisera tävlingar, träningar och annat som behövs för att det ska bli ett lag i vår, men om anmälningstiden går ut november året innan är det ju inte mycket att göra. Grattis Lurbo!

 

(och ni undrar varför ni blir av med medlemmar)

 


Fools and kings

Jag är så JÄVLA FITTARG. Och eftersom det var internationella kvinnodagen igår (onödigt. kan ta den diskussionen en annan gång) så borde jag ju skriva KUKARG så nu gör jag det med.

Censur. Förlåt för mitt dampande.
Bajsvatten med bitar i

Idag ska min häst få en spruta. Och jag ska inte göra något alls. Härligt härligt, jag som är pepp på att göra något. Ja, jag kan ju alltid städa mitt rum eller plugga eller varför inte måla om hela huset? Min poäng är att jag vill göra något. Jag vill. Göra något. Nu!

Nej, men snart måste jag dra. Jag ska åka och få hästen vaccinerad, städa vattenspiltan och sen har jag tråkigt igen. Jag ville faktiskt åka till Granngården och Hööks och shoppa och framförallt dregla ner allt i affärerna. Men det gick inte. FML.

ge mig idéer, jag måste göra något ikväll. något kreativt.

Gaaaaaaaaaah

Förlåt för astöntiga rubriker.

Snart börjar fysiken men jag måste bara säga igen hur pepp jag är på att tävla. Sollentuna är ju snart, nu är det mindre än en månad kvar. Någon som vill följa med?

Pariiiiiiiiiiiiiiiiis

En försenad 18-årspresent. Tack mormor!20:e - 24:e maj 2009. Jag kommer bli fattig!

FYI

Mina naglar är extremt fula. Påminn mig att klippa dem!

Jag trodde att det var vår idag. Skinnjackan, tygskorna och mina röda jeans åkte på. KALLT.

Jag är sjukt sugen på jordgubbar. Bland annat.

Jag har drömt spårade drömmar typ fem dagar i rad. Och jag kommer ihåg allihopa.

Snart börjar kemin. balle.

Nästa station: Sollentuna

Förlåt att jag är en sån hästnörd, men min pojke var så JÄVLA duktig igår på hoppträningen (jag var duktig med såklart, haha)!!! Han hoppade så jävla lugnt och fint, och hoppade verkligen med ryggen. Nu är det tävling som gäller, jag är så jävla pepp för den 4e april! (förlåt att jag är en nörd)

Inte okej x 2

Jag har två synder att meddela.

Idag är min lugg fet, och det är så skabbigt att jag tycker synd om dem som behöver se på mig. Jag har inte tvättat håret sen igår morse. Ska mitt hår då se ut som att jag har varit på lan och bara druckit Joltcola i minst 2 veckor (okej, jag gillar att överdriva)? Nej, inte okej.

Och jag syndade igår. Jag köpte godis. Från karamellkungen. Det var sjukt gott. Men ändå. Inte okej.

Okej då

Ganska skönt värdelös dag, gjorde inget av värde men dagen var värd. Lurbo, programridning och härligt väder var receptet. Julia & Bollen var superduktiga och jag är pepp som fan, både på att tävla själv och att hänga med som hästskötare.

Vår nu tack!