SOMMAR

Det är varmt ute och farmor och älsklingskusinen är här! Skivan i fredags var BÄST men ikväll blir det ännu bättre, för då är det N3A som slår klackarna i taket på BJ 22.00! BE THERE!!! or else...

if u seek

Men FAAAAN jag har tydligen missat ridningen, borde inte lyssna på Julia när hon säger att det är teori. Fan då har jag kastat bort 180 spänn då och suttit hemma och tråkat istället för att skutta med Solino. KUK.

come on rain down on me

Det jag egentligen ville säga var att jag hatar regn och det suger att ha häst när vädret är såhär. När vädret är såhär blir jag världens tönt och skiter i att gå till ridningen på Lurbo också (men det var bara för att det är teori idag).

Nu vill jag faktiskt kolla på film och äta choklad. Vi får se hur det blir.

Roos, 6 år?

Jag gillar att gnälla men det är ju inte så jättebra när man gör det för då är det nåt som inte är riktigt kul.

Får

Alltså jag pallar inte Gotland två veckor med familjen... En räcker gott & väl, så jag funderar på att stanna hemma den första veckan de är borta och sen hänga efter med tåget. Anna är också ensam hemma då och pållen har inte åkt på bete och Jullan är hemma så det lär ju bli party! Om inte nån vill hänka till en liten stuga på Gotland? Plats finns det, kan säkert bli lite skoj sådär (haha).

chilllll

Den här veckan och nästa kommer vara så jävla najs, man är i skolan men man gör inget vettigt. Film, betygssnack, studentsångsövning, provåterlämning, you name it. Lärarna är helt sentimentala och allt är allmänt chill!

Måndag: Film (eng) & studentsnack
Tisdag: Film (eng) & fika (biologi)
Onsdag: Fika, betyg och utvärdering (kemi)
Torsdag: Studentsångsträning, betygssnack (svenska)
Fredag: Vet ej? ev skiva på kvällen, beror på plånboken
Lördag: Sova, hästen
Söndag: N3A slår klackarna i taket!
Måndag: SOVA, skiva på kvällen
Tisdag: sova
Onsdag: ledig
Torsdag: Skrapan-katte
Fredag: FRIHEEEEEEEEET

Home

Nu är jag hemma från sweet Paris! Det var skitfint väder, en jävla massa kultur, sjukt dyra affärer och ont i fötterna (jag var idiotisk och hade på mig jättedåliga skor). Jag lärde mig tunnelbanan utantill, hälsade på Mona Lisa och åt croissanter. Sammanlagt väldigt mysigt, hade varit bättre om jag hade varit rik dock. Jimmy Choo-butiken i galerie Lafayette fick mig att dregla!

iöij
Jävla turistjävlar.

Info

Imorgon kl 10.00 är det officiellt över. Betygen sätts MEN de går att ändra, Ehm jaha. Logiskt fröknar och magistrar.

Imorgon kommer också syrran hem och jag & morsan drar till Holland för att plocka upp mormor och dra vidare ner till France.

Jag tycker om mina vänner och är fett lack på Hööks och alla andra jobb jag har sökt men ingen har hört av sig. DÅLIG STIL.

Järn & vin

Jag bara måste dela med mig av två (tre) SJUKT bra låtar.
Iron & Wine - Flightless Bird, American Mouth
The Dandy Warhols - We Used To Be Friends
(Radiohead - Paranoid Android)

Okej filmmusik FTW. Varför blir all filmmusik bra? Och jag diggar bara en del av rymdlåten, därav parentesen.

Stolt mamma

Mitt lag var typ bäst igår. Ja, tio sekunder ifrån bäst och en fjärdeplacering är ju ganska bäst.


Frida - Niels, Anna - Andy, Frida - Escada och Sandra - Scarlet och sen mobbade jag. (snodde bilden av Anna)

Igår och idag

Igår var najs. Idag är inte det, eller ja. Inte än iallafall.

Igår var liksom sovmorgon, lugn kemilektion, projektredovisning, barbackaridning, Grey's. Projektredovisningen gick bra, dte var mysigt med fika och alla verkade tycka det var intressant. När jag cyklade hem från en ganska öde skola var det underbart vårväder, det luktade hägg överallt och jag hade Forever Young i öronen.

(Av nån anledning gillar jag att åka hem från skolan runt 5, man känner sig så duktig då.)

Idag är det regnigt, matte, hungrig på rasten, sen svenska. Sen ska jag klippa mig och sen rida och sen studentskiva. Det är kanske lite najs. Men det är inte kul nu.

till salu: sexiii bodiiii

Det är MINST 4 skivor kvar och jag har råd med max 2. Inte köpt nån klänning till skivan, inga skor till studenten OCH jag måste ju kunna shoppa nåt i Paris. Lite lätt panik? Nej, varför då?!

Jag bara undrar.

Bara för att jag är en no-lifer har jag varit hos min häst nyss och ridit dressyr, han var massa duktig :)

Och sen har jag såhär kul! (http://www.youtube.com/watch?v=gg5_mlQOsUQ)

tummen upp!!

Allt var roligare när vi var fula allihopa.

(jag kommer bli en bajskorv, partyyyy)

musiiik

Plugga är bajs.

Här är en fin spellista på spotify som jag inte har gjort själv men den är jäääävligt najs

typ chillad blandninggg

(we used to be friends - the dandy warhols) !!

borde äta middag kanske

Eftersom jag inte kommer på nåt bättre kan jag väl sammanfatta dagen.
Regn, dåligt eftersom min lugg blir katastrofal så fort det är det minsta fuktigt i liften när jag cyklar till skolan. Inte för att jag gillar regn annars, men det behövdes väl I guess...
Skolan var seeeg, ingen fysik så det blev ett långt hål som jag gjorde absolut ingenting på. På biologin räknade jag ut att i lördags så åt jag 175% av mitt dagliga fettbehov. Tack chips för det!
Och sen var det hoppträning och det var najs för det gick bra. Ledsen att inte Astrid vad där och kikade in. Dissade teorin?

Det var allt. Nu ska jag INTE kommentera någons blogg på typ en vecka för nu har jag skrivit 5 inlägg i rad utan kommentarer. Gråt. (jag VET att jag är barnslig)

nej

Jag vill tävla och att det ska gå bra NU. Det blir fan inte bättre av att det gick så jävla bra för Sandra & Scar igår (6a och vinst) och att jag sitter och kollar på folks bilder på pixbox, och mina gamla Vanessabilder. Nu tycker jag att det ska bli Bälinge och att pållen ska vara lika bra på tävling som på träning (det vill säga att jag ska vara lika bra på tävling som på träning... CUT).

Comin' out of my cave

Fyfan vad jag är mätt, chokladbollssmet ska inte överkonsumeras. Nu kommer jag definitivt inte orka nån middag och det var fan inte värt det.

Och eftersom jag ändå klagar kan jag passa på att dedikera halva inlägget åt gnäll, lite härliga I-landsproblem:
jag hatar att ha utsläppt hår hemma. I skolan funkar det men så fort man kommer hem så blir det elektriskt, luggen får damp och allt är bara i vägen. Så nu är det i en knut på mitt huvud. Heja knuten.

Typ långhelg

Äntligen lite långhelg, den börjar dock närma sig sitt slut vilket är ångestframkallande. Som tur är blir det operation dagsverke på onsdag vilket typ innebär städa huset, så det är chill. Snartsnartsnart är betygen satta och då kan vi ta det lite lugnt, förutom om jag får jobb (vilket jag måste för att kunna ha ett liv i sommar).

Valborg var naaaaajs, resten av dagarna har jag bara chillat och ökat på min fetma (förutom nyss för då var jag ute och sprang en hel kvart! wohooo party! men nånstans börjar man, right?).

Förresten, en halv chipspåse (100 g) är en fjärdedel av en människas dagsbehov av energi. Äckligt! (kost & hälsauppgiften dödar mig...)