Sugig lista

En ful sammanfattning av året.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, mycket.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Ja.. :'(
5. Vilka länder besökte du? Holland
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? Ja
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? 2 juli :'(
8. Vad var din största framgång 2008? Håbotävlingen i april med Vanessa, KORK-tävlingen med Skrambler i oktober, MVG i Fysik A (!!!) mm
9. Största misstaget? Bröt sönder Arnes smörkniv (råkade!!!!!!) och säkert något mer.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Festivalsjukan efter Arvika, annars näseksem (yeah right).
11. Bästa köpet? Mina solglasögon
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och födoämnen (dvs godis, glass, mat & sprit).
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Skrambler, Vanessa, Julia. Ingen annan. PUNKT.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? I'm Yours (tyvärr) och Viva La Vida
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare tror jag faktiskt. Men har många höjdpunkter också!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Ridit, men har man haft en sjuk häst så går det inte.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? deppat. haha!
18. Hur tillbringade du julen? Hemma
19. Blev du kär i år? nope
20. Hur många one night stands? 73^8976
21. Favoritprogram på TV? Anna Pihl. Kollar inte på tv mycket, bara DVD-boxar och nedladdat.
23. Bästa boken du läste i år? TWILIGHT!!!!!
24. Största musikaliska upptäckten? COLDPLAY!!!!!!!
25. Något du önskade dig och fick? I guess
26. Något du önskade dig men inte fick? Tror det.
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Busade med mina kusiner, haha.
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Att ha en egen Edward Cullen, att ha haft kvar vanessa mm.
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008? Försök till poppare.
31. Vad fick dig att må bra? Choklad.
32. Vilken kändis var du mest sugen på? ROBERT PATTINSON. 
33. Vem saknade du? Vanessa
34. De bästa nya människorna du träffade? Svår fråga. Räknas min enda vän Julia?

Hanna & Tora, jag älskar er med, och den här listan är fullkomligt oseriös. Hoppas ni älskar mig trots den, haha.

Bästa...

Årets bästa...

konsert: Kent i Gävle & Robyn på Arvika
bok: Twilight. Helt klart.
film: Mamma Mia (jag har sett den 6 gånger. tror det säger något.) & Twilight
resa: Holland med min Anna
fest: Amandas & Sofies 18-årsfest
tävling: Håbo med Vanessa och KORK med Rambler
betyg: MVG i Fysik A
minne: alla med Vanessa, Arvika och Holland med Anna
nya besatthet: många (typ husfruar, OTH, gossip girl, Twilight. säger ju att jag har någon slags gen för att lätt bli besatt av saker.)
mysdag: Östhammar
Darrig i knäna

Jag är helt uppslukad av en bok. Det var fan riktigt länge sen. Jag vill vara Isabella Swan. Jag vill ha en egen Edward Cullen nu!FÖRRESTEN!

Jag dör av garv:

"Kineserna kommer nog inte till den vanliga himlen. Då kommer de kanske till sjunde himlen. Eller Himmelska Fridens Torg."
Marie, 7 år.

"I Sydafrika tror de på Nilsson Mandela."
Mikael, 7 år.

"I England kallar de Gud för Lord. Och i Pakistan kallar de honom för Mustafa."
Erik, 7 år.

Pause

Ett litet uppehåll i allt julmys för att uppdatera er som inte har något liv och alltså sitter och läser det här. Det lär ju inte vara många med tanke på att jag hade 3 läsare igår mot vanliga 9 när jag har skrivit ett inlägg. Vilket alltså bevisar att väldigt många faktiskt HAR ett liv. Grattis!

I alla fall, jag har tagit paus från Singstar ABBA, Twilight och den lånade One Tree Hill-boxen. Det blev inga husfruar tyvärr men inte fan sitter vi och gråter, vi har ju trots allt dressyrkursen på Lurbo, Coldplay-skivan och en kamera!!!

Nu drar jag. Edward lockar. Adjöss :*

Gott skjul små barn!

Hej alla små barn, jag är Tomten. Jag kommer efter Kalle Anka. Ibland kommer jag efter maten, ibland innan. Det beror på om era föräldrar tycker att ni ska få mat först eller om ni ska äta er mätta på klappar. Alla gillar mig, utom min fru Tomtelina, för jag är så trött runt jul så jag hinner inte rufsa till mitt skägg med henne då. Jag tror hon ska få något riktigt fint i år, har ni någon idé?

OM INTE så blir det inga klappar! Så fundera nu, ni har till klockan 16 på er.

alltid glad

Jag är fan alltid glad. Jag kan, vill, eller får inte vara ledsen. Det går fan inte. Inte för att det finns någon anledning, men ibland får jag lust att bli lite lätt deppig och gräva ner mig under ett täcke med en enorm chokladkaka. Ni ser, där drar jag min depressionsgräns.

I går var en bra dag med deppigt slut, och igår när jag började skriva det här sög det. Men nu gör det inget för jag har redan varit i stallet. Ska bara slå in några julklappar och käka en massa kola (som smakar LÖK för att antingen kastrullen eller sleven var lökig. BLÄÄÄÄÄÄ). Nu ska jag upp på städa mitt rum lite, sen blir det väl Gränby med Julia också. Vad köper man till en världsbäst flicka som redan har allt och inte vill ha godis?

Existentiella frågor som vanligt.

Julstämning? NOT!

Vissa dagar bara älskar man skolan. När man sitter inne i Pingstkyrkan och lyssnar när Arne spelar Adams Julsång så att trumhinnorna nästan spricker till exempel. 

Då blir det en sån där härlig julstämning man vill ha oftare. Men i år var tyvärr sista gången, jag blev nästan lite nostalgisk! Innan avslutningen satt vi på Joel's med klassen och mentor-Hanna erkände att mentor-Björn såg oss som hans egna barn (haha!), så hon skickade ett litet sms till honom där han satt och gottade sig i Kap Verde (stackaren som missade julavslutningen...). Julavslutningen gjorde allt som sagt bara mysigare, men julstämningen sprack direkt när man kom ut från Pingstkyrkan och det var regnigt, grått och tråkigt. Snö, var är du?

I cheated

Sitter och lyssnar på The Swan Song med Within Temptation och insåg att jag har saknat annan musik än Coldplay litegrann. Jag har varit otrogen mot Jocke Berg. Men eftersom det var med Chris Martin så förlåter jag mig själv. Jag har verkligen övergivit all annan musik än Coldplay de senaste två veckorna, vilket är en dålig idé för jag FÅR inte tröttna innan den 22:a augusti. 

Så nu ska jag nog göra min iPod glad igen (han har varit lite tjurig de senaste veckorna, han börjar nog tröttna på Strawberry Swing och de andra underbara låtarna) och sätta honom på shuffle. För egentligen gillar jag typ all musik! Jag gillar att variera mig! Jag är unik! 

Haha, jag försöker alltid övertyga mig själv. Men iallafall, här är två unikt bra låtar.80 minutes pain in the ass

Om tre minuter börjar årets allra sista lektion. En 80 minuter lång plåga antagligen, då det är en fysiklektion och jag har en tendens att somna på dem. Men det är bara att stå ut, för efter skolan blir det fika med en massa folk och sen hade jag tänkt försöka handla julklappar. Inte så lätt dock när jag bara vill behålla mina sista slantar för jag måste betala mobilräkningen och husfruarna också (jag erkänner, jag köper tjänster av dem. underhållningstjänster.).

Ojoj, nu börjar jag. Hejdå.

BB

Jag har skrivit etthundraåttiofem inlägg i den här bloggen. Mycket eller lite? Jag skiter i vilket, det här är i alla fall det etthundraåttiosjätte och jag har bara en riktig skoldag kvar. Jag har dock två allvarliga problem. Jag skriver dem i punktform så blir det lättare att ta in:
  • Facebook funkar inte. ANSIKTSBOKEN FUNGERAR EJ!!!
  • Desperate Housewives är slut. Slut enda tills jag köper säsong 4.

PROBLEM säger jag. Fuck. Jag har ont i magen så jag kan inte sova så nu sitter jag på msn istället för att göra ingenting. Intet ont som inte för något gott med sig? Kan diskuteras.

Puss på ballen :*

Digital Versatile Disc

Jag är i någon slags extas. Varje gång jag går in på Åhléns DVD-avdelning blir jag som besatt och vill köpa allt. Samma sak om jag går in på CDON. Jag måste ha Desperate Housewives säsong 4. Jag måste ha alla säsonger av One Tree Hill. Jag vill börja kolla på Gossip Girl igen (varför slutade jag ens?). Jag saknar OC jättemycket. Och helst av allt (utom kanske husfruarna då...) vill jag ha Twilightböckerna. Faktiskt. Tur att det är jullov snart. Då kommer jag ha tid. Och efter jul förhoppningsvis pengar. För utan housewives kommer jag bli GALEN!

Illness

Skolan är en sjukdom. Någon dag ska jag komma på en bra motivering, men inte nu för nu är det natt och då ser man inte så tydligt. 

Jag sitter och skriver amylasskiten (en grupprapport som jag gör nästan själv) och känner mig seg för jag fastnade på facebook. Bajs. Nu ska jag sova. Om jag hittar i mörkret. 
Kommer definitivt inte hitta ut ur sängen imorn bitti.

Chop chop chop

När jag kom hem var jag så upprörd (jag ÄLSKAR ordet upprörd. bry er inte.) att jag typ sprang till datorn för att blogga om det. Here is my story.

Jag skulle låna om några böcker (projektarbete) på bibliotekets hemsida, men det funkade inte så jag åkte duktigt dit för att låna om dem. Funkar inte där heller. Frågar personalen om det beror på min "enorma skuld" på 20 kr. "Tyvärr, din skuld är nu 110 kr så då går det inte att låna..." Jag fick vackert betala, och när jag skulle låna om böckerna STEG skulden med 72 kr så nu kan jag fortfarande inte låna något eftersom böckerna skulle varit omlånade för en vecka sedan. 

Är det det här som kallas vuxet ansvar?

Bibliotek, go fuck yourself. Nu ska jag äta en välförtjänt Amigochoklad och kolla på mina husfruar.

Phew

4 skoldagar.
1 prov.
1 labbrapport.
SEN ÄR DET LOV.

Jag tuppar av, jag pallar verkligen inte de här sista dagarna. Jag vill bara sova en vecka nu, sen är jag redo för lov. Inte för att lovet kommer bli överdrivet uttröttande, men jag kan ju alltid låtsas att jag har ett liv. Jag har i alla fall en vän.

HA HA HA

Nu ska jag upp och byta om för sen ska jag till stan och julshoppa. Det ni!

Look at earth from outer space

JAG SKA GÅ PÅ COLDPLAY!!!!!!!!!!!!!!

Jag svimmar av lycka.

Qk

Jag är skitarg på allt men här finns ingen att dampa på förutom skolans dator som gör sitt bästa för att motarbeta mig. Bilddagboken är så jävla segt nu för tiden, jag orkar inte med skiten. Jag laddar ändå aldrig upp bilder. Men nu tänkte jag faktiskt göra det men då går dte inte för att skolans datorer fuckar sig.

Hela morgonen sög, jag måste bara få säga det igen. Jag borde vara glad. matteprovet är över, mormor är här och snart är dte lov. Men syrran var så jävla irriterande och min mamma blir så jävla löjlig ibland när mormor är med så jag kunde inte hjälpa att jag fick damp. (nu har det tagit bilddagboken mer än 3 minuter att ladda en sida). Så cyklade jag till skolan och frös som ett as för att upptäcka att vi inte hade någon matte (när Hans gör nåt dumt blir jag SÅ sugen på att plocka hans ögonbryn mitt i natten. han är dessutom skyldig mig en glass). Så nu sitter jag här och försöker vara duktig, men är inte så pepp på att skriva labbrapport eller kolla saker till projektarbetet. Har iallafall hittat en sida där man kan trycka egan böcker så när vi har gjort boken får alla köpa den. Vare sig ni gillar Horsemanship eller inte.

Hammers in my head

Nu är Matte D-provet över och jag lever fortfarande. Så jävla skönt att ha det gjort, fast jag vill helst slippa få tillbaka det (får nog VG). Nu är det bara två prov och en labbrapport kvar!

Egentligen är jag inte glad. Jag gick upp sjukt tidigt (okej, vanlig tid) för att komma till skolan och upptäcka att vi inte har någon lektion, så nu sitter jag här och är emo med ont i huvudet. TACK HANS.

Kolla in det här testet förresten:
http://www.secret-loves.com/index.php?test=1516751

Psycho

Jag är stygg för jag bloggar istället för att plugga matte D. Nationella på onsdag, jag DÖR för jag har typ inte pluggat alls. Men, har man inte bloggat sen 1993 så är det okej tycker jag. Min statistik är sorgligt dålig så fort jag inte bloggar (det kan jag tacka bloggkoll för) så jag måste förbättra den. Matte där, yeey!

I fredags var det alltså Sinterklaas, jag fick bland annat Mamma Mia-filmen. Den är ju så jävla underbar! Vem är på myskväll nästa helg? Sen var det ju faktiskt Fisens födelsedag så Amanda, jag, Frida, Sofie och Sofija tog med henne till People och firade! Värd fredag!
Lördag var också fett najs; jag, Arne, Frida & Julia gick på stan för att handla julklappar. *host* Arne köpte ett par jeans till sig själv, jag köpte en kjol + en skjortklänning till mig själv, Julia köpte en kjol, ett linne + en mössa till sig själv och Frida letade efter klänningar till sig själv. Sammanlagt inhandlades två julklappar. Men nej, vi är inte alls egoistiska!
Söndag var chill, förutom att matte D-provet dödar mig så jag pluggade typ ingenting för att jag fick läxpanik-sjukdomen (orsakas av mycket att göra-viruset. symtomen är trötthet, man gör inga läxor. enda botemedlet är lov.)

Tack och hej, leverpastej. (vadå, jag får väl också vara tönt ibland?)

(okej, vem försöker jag lura? vadå ibland? ALLTID)

(men jag gillar mig själv ändå!)

Glad smiley

Värd dag! Religionprovet imorse gick bra, matten var chill, samhällskunskap A var okej, men samhällskunskap B var värdaste lektionen på länge! Jag & Josefine redovisade, men ingen annan grupp var färdig så vi körde frågesport i 1,5 timme. Och mitt lag vann såklart!
Ikväll blir det god mat (thai) och holländsk fest, sedan utgång. Pepp pepp!!

Schnüggo

Jag kom på att jag gillar min blogg. Den är fin. Jag gillar min statistik också. 6 inlägg per vecka, ca 9 läsare varje dag, 7 prenumeranter på bloggkoll (okej, Astrid har 21. FUSK.)

Fast jag är lite sugen på att byta färg, men vart fan hittar man en liten palett som visar alla färger som finns?

Hertiginnan av Portugisien

Bara vissa fattar rubriken. Skabb.

Har iallafall bytt text däruppe. Känns inte som om höstRUFS är så passande längre. Bara systrarna fattar tror jag, ni andra kan ju bara njuta av hur fint det ser ut, haha.

Sitter i skolan nu och har en meningslös lång rast. Jag har suttit här i en halvtimme och det är en kvart kvar, god lust att sticka hem istället. Ikväll är det Sinterklaas, en holländsk fest där man ger presenter och äter en massa gott. Pepp!

Och ett fett GRATTIS till Sofia som fyller 18 idag! Som ni förstår blir det alltså krogen ikväll och fira. Följa med, någon?

Today will be the day when mourning ends

Idag kommer förhoppningsvis bli en bra dag. Trots snöslask och sega lektioner. Hoppas jag. Efter skolan ska jag hämta en massa pengar (två studiebidrag!) och gå på stan en sväng och inhandla hemligheter. Sen blir det förhoppningsvis fika också. Efter skolan blir det plugg (tänkte faktiskt köpa mig lite godis så det blir roligare) och pluggpauser med Desperate Housewives. Det är ju bara så bra!

Förresten, jag har nu 7 prenumeranter på bloggkoll men mellan 3-11 läsare per dag. Vilka är ni 4 andra?

Damp del II

Datorn fick ryck. Få se om den skärper sig nu.

Jag vette fan vad jag höll på att skriva men jag vet att jag klagade på allt så jag fortsätter väl med det. Just nu är jag jävligt less på ridningen för det går inte att rida utan snodd, det är lerigt och hur jag än skyndar mig är jag hemma tidigast åtta på kvällen. Vem fan är pepp på att plugga då? Igår blev det två avsnitt av husfruarna för att jag inte pallade plugga. Har prov om ahimsa och bodhisattva på fredag så jag lär ju skippa det ikväll.

När ett nationellt prov närmar sig borde alla lärare bli vänligt inställda och inte ge NÅGRA LÄXOR ELLER PROV överhuvudtaget. Just nu är det så jävla mycket att jag bara gräver ner mig och gör inget av det jag ska istället för att iallafall försöka.

DAMP.

Damp del I

Nu är jag på riktigt dålig humör. Jag vill bara hem och bädda ner mig i soffan och kolla på Desperate Housewives men min kalender och min häst tillåter tyvärr inte det. Att jag ens är kvar i skolan beror på det deprimerande projektarbetet, har ett projektmöte kl 13 så jag kan inte gärna sticka hem för vi har projektmöte typ en gång i månaden.

Kul att projektarbetet suger balle och att jag inte kommer någonstans.

Kul att allt känns värdelöst just nu för att ridningen går skit, jag fick VG- på labbrapporten och jag har nationella om en vecka och jag har inte ens börjat plugga.

Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!

På fredag är det sinterklaas (holländsk fest, man gör en överraskning + present till en familjemedlem) och jag har inte ens börjat på det. Jag vill hem och plugga så att jag kan slippa må dåligt över all skit men tack Anna Levin för att du la projektmötet nu. Jag khejshnu fick datorn någon slags damp det går för fan inte att skriva).

Damn it, Bree!

Idag är jag glad för ridningen gick såhääär bra och mina älskade husfruar är äntligen här. Season 3 Dirty Laundry Edition, jag är fast!

Bree - "I think it might have been a small stroke..."
Läkare - "What were you doing when it happened?"
Bree - "Me and my fiancée were lying down on the bed... resting..."
Läkare - "I think it might have been an orgasm"
Bree - "Huh???"

Hahahaha, Bree! Arne & jag DOG.