Danföredan

Idag är det danföredopparedan. Det är det, trots att det inte blir något doppande i år. Det är det ju aldrig, så det är ingen död tradition jag sörjer. En ny tradition blir stallet på julafton, för har man en häst så har man! Det blir uteritt med Frida, Linnéa och Julia och förhoppningsvis ännu fler. 

Jag kände att det var dags att skriva något igen, men jag har ingen aning om vad det skulle vara. Veckan har varit ovanligt bra; vi fick tillbaka fysiknationella (fick VG+!), vi gjorde inget viktigt på många av lektionerna (godis på tyskan, film på engelskan), dressyrsadeln kom i onsdags, vi hoppade bana på ridlektionen i torsdags och julavslutning i Pingstkyrkan som vanligt på fredagen. 
Fredag var för övrigt bästa dagen på hela veckan; rolig avslutning och fika med julklappsbyte med Emma & Amanda efteråt, och på kvällen var det julbak med Anna, Ina och Agnes. Det var tänkt att vi skulle baka lussebullar, men inte går det att lita på någon här... Det fick jag göra själv, tills Vera kom! Det blev en massa mys med godis, god mat och en massa skvaller och annat skitsnack såklart!

Och eftersom min dator är cp så kunde jag inte publicera det här förrän på julafton, så gott skjul på er alla mina trogna läsare! (ellerinte.)

Gnäll

Jag är gnällig. Jag tänkte skriva en snäll blogg men snäll blev gnäll.

Jag är supermegaförkyld men jag är aldrig sjuk så jag kan inte vara hemma från skolan. Skit. Fan, jag vill vill vill svära! Det gjorde jag igår kväll, det var kul. Skitkul Jag vet jag är lättroad, men om ni ser Love Actually så förstår ni. "Shit, I said shit. And now I said it again! I knew I would fuck up first day at work."

Fett kul.

Imorgon skulle jag baka lussebullar och ha lite adventsmys med Ina, Agnes, Dorro och Anna. Men Anna kan inte och nu sa Ina också att hon inte kunde fast hon hade bokat in den här lördagen. Och nästa helg är det ingen som vill leka med mig heller. FY FAN vad tråkigt! Men ikväll ska jag iallafall träffa Anna tror jag, det behöver jag. Jag behöver Anna när jag är pissed off. Det funkar verkligen alltid, jag blir alltid glad igen. Skaffa en anna så förstår ni!

Och så ska jag såklart passa på att säga att Ämman och Mandan är supersöta och snälla (till skillnad från mig!) också, så att det inte bara blir gnäll i den här bloggen. Marika är med söt (såklart!) men hon var inte i skolan idag, och då blir ledsen.

BLÄ.

Bussmys & julpyssel

Ibland är Emma faktiskt bland de smartaste personer jag vet. Hon säger ofta kloka saker. Iallafall sanna saker. Hon älskar att åka buss. Inte jag. Inte egentligen. Man måste skynda sig för att hinna med den, man får inte alltid sitta ner och när man är framme måste man gå långt med tunga väskor. Men igår hade Emma faktiskt rätt. Jag satt på bussen och lyssnade på musik, och medan jag satt där tänkte jag på hur jobbigt hade varit att med sin egen benkraft cykla hem genom kyla och mörker. Och då kom jag fram till hur rätt Emma kan ha! Ibland iallafall.

När jag ändå är inne på en massa mys kan jag passa på att berätta att jag och Frida julpyntade i stallet igår kväll. Mycket granris, glitter, julkulor och rött band senare var det hur mysigt som helst i stallet! Nu fattas bara den mjuka vita pudersnön! Och att det är jullov såklart...

Och Kent ska spela i Gävle i mars och JAG SKA DIT!!!!image6
Pluggpanik

Just nu har jag ungefär panik för allt jag måste göra. Plugga fysik. Skriva svenskanovell. Göra tyskaläxan. Räkna matte. Och fixa surprise till sinterklaas! Men vad gör då Rosalina den flitiga? INGET av det jag nyss rabblade upp. Jag sitter vid datorn och skriver onödiga bloggar. Men visst, jag är bäst!