To the NL

Fredag bar det av till Nederländerna, vilket alltså innebar skolk från skolan men eftersom fredagar är värdelösa gör det inget. Pappa skjutsade mig till Arlanda, och sen flög jag själv (!) till Schiphol där jag blev mött av kusin & farbror. Fredag kväll ägnades åt att "shoppa" med Floor, älsklingskusinen. Jag shoppade holländskt godis och Harry Potter-boken på holländska (jag vet jag är Potter-kåt!). Lördag var det big party-day för Floor fyllde 18 år! På förmiddagen blev det en köra bil-lektion för henne (i Holland måste man vara 18 för att ta körlektioner), på eftermiddagen kom en massa släkt och på kvällen blev det riktigt party med 25 kompisar, tårta, godis, chips, läsk, öl, vin och sist men inte minst singstar!

Efter att de flesta hade åkt/gått/cyklat hem vid ett-tiden åkte vi in till stan med de som var kvar. Det blev krogen, en massa dansande och så. Vi kom i säng vid 4.30 och dagen efter var det tyvärr dags att åka hem till ett snöigt slask-Sverige igen. Men helgen var superkul!


Myshelg

Nu är myshelgen slut. Slut. Den är slut och kommer aldrig mer tillbaka, för man kan inte gå tillbaka i tiden. Varför kan man inte gå tillbaka i tiden? Man kan ju gå framåt i tiden. Eller det kan man ju inte, men tiden går framåt. Man kan bara vara nu. Fan vad trist. Jag vill inte vara nu. Jag vill vara då för 6 år sedan, när jag var 11 år gammal, gick i femman på Waldorf, var skötare på Pluton och alla var kompisar med alla. Man var liten och obekymrad, men ändå hade man ansvaret, eller iallafall lite av ansvaret, för en levande varelse. Tiden som skötare på Pluton var nog bland de bästa hittills i mitt liv.

Men eftersom man nu inte kan gå tillbaka i tiden får vi väl gå framåt. Men det kunde man ju inte heller. Men man kan blicka framåt, bakåt och åt sidorna, så då får det bli något av det. Bakåt är lättast, då vet man redan vad som har hänt. Framåt kan man bara fantisera, men fantiserar man för mycket blir man nog besviken. Åt sidorna, hur gör man då? Ska man sätta sig in i någon annans liv? Intressant tanke. Men läskigt! Jag håller mig till bakåt. Bakåt till fredag kväll.

Fredag kväll. Massa mys med söta flickor och god mat på Thai Village. Det var varmt och alla var glada. Det är ett litet härligt mysminne att ha med sig när man fryser och tråkar. Som nu. Nu är det kallt och ingen är hemma och jag måste snart plugga. Lördag blev för övrigt också mys, först lite pyssel hos prinsessan och sen hem och slöa. På kvällen kollades det film med mor & systrar. Halva söndagen ägnades åt att sova, och resten gick åt till stallet, bio och läxor.

Jag och Arne red lite dressyr på min hårboll, hon var superstel i nacken i höger varv men annars fin. Efter stallet var det skynda till staden för att kolla in råttan Remy i "Råttatouille". Supersöt och -mysig film! Efter maten kom en av mina ovänner, Kemi, och hälsade på, men det var så trist att det behöver inte ens nämnas!

Fettunderstruketkursivt IRRITERANDE

Det funkar inte att göra fet, understruken och kursiv text längre! FAN! Stackars mig.

Vardagstråk

Jag vet, jag har så otroligt intressanta rubriker på mina otroligt intressanta bloggar, så jag förstår att i snitt en person om dagen läser min blogg. Men ett stort GRATTIS till den personen, om det ens är samma varje dag, du har vunnit en resa till Långtbortistan! Om du nu hittar dit.

Dagen började piss, med idrott. Vi spelade basket, vilket väl är kul, men eftersom jag är sämst på allt som har med idrott att göra blir det mycket mindre kul. En del av det tråkiga kan i och för sig ha berott på att varken Emma eller Manda var där. Senare upptäckte jag att de skitungarna hade varit på John Bauer och hängt upp affischer, så då blev jag först sur på dem för att de hade dissat mig och sen glad på dem för att de var där. För övrigt var dagen bra, visserligen äckliga svampar & bakterier på biologin men ingen tyska så tidigt slut. Imorgon är det öppet hus för niorna så då ska jag demonstrera en fysiklabb, och torsdag blir det helt ledigt. Fett najs!

Halleluja-moment

Jag är bästa bloggaren ever, jag vet. Not. Satt nyss och kollade på min statistik, den var deprimerande. Men men, man skriver för sig själv och ingen annan... Eller?

Sitter nu och slöar, slutade kl 11.15 idag (det gör jag iochförsig alla torsdagar...). Har precis ätit lunch och ska snart till friösren, den långa luggen ska bort! Äntligen! Halleluja! Så fram till mitt hallelujamoment sitter jag och glor på bilddagboken och skickar superintressanta mail till min mormor. Just for your information!

Los födelsedagos

Der Gerburtstag. The birthday. De verjaardag. Födelsedagen. Fruktad var den, men som vanligt märkte jag ingen skillnad från den 29e oktober till den 30e oktober, förutom att jag var lite rikare, hade lite fler saker och såklart en massa tårta i magen. Jag är nu 17 år. Hej hopp. Eller inte... Men det får jag väl leva med, jag vet rätt många som överlevt sjuttonårsåldern. :)

Några av de ovan nämnda är min kära mormor och min kära farmor, som båda troget var på besök på los födelsedagos.

Den 30e oktober blev det alltså ca 234 födelsedagssånger (ja, det kändes så iallafall. men det gillar vi!), tårta, fika, godis, bowling och en massa najs presenter! Tack alla! 

image5