(o)

Projektarbete är slut och kemiprovet är över. Långhelg väntar, börjar med årets första skiva ikväll och jag vorde vara pepp men jag är så jävla trött! Hoppas man blir lite taggad snart fan!

Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra imorn och jag borde börja tänka på vad jag ska ta på mig ikväll. Pepp pepp. 

Jag sitter ju och lyssnar på partymusik. Varför funkar det inte?

Två failures

Projektarbetet kommer förstöra min kväll.

Och Parisresan kommer göra så att jag missar nässelfesten.

Dagens tävling

Idag var det tävling på Jälla, och det gick väldigt bra, utom på själva banan. Skrambler kändes skitfin på framhoppningen men när vi kom in på banan så var det en massa höga läskiga hinder, tyckte han. Så vi vägrade ut oss på tvåan, tyvärr. För Lurbolaget gick det inte mycket bättre, totalt 88 fel (tre uteslutna varav två vägringar och en över tjugo fel, och fyra fel av Sandra). Men nästa gång går det bättre! Här är en bild från dagen:
Rambler och jag och Tora
Vi vägrade kanske ut oss för att jag var upptagen med att dra upp byxorna.


Hehe. Jag fick i uppdrag att blogga om tävlingen, fast jag inte var där. Jag var på bal igår (det var snorkul!), i Bromma, så jag kom hem typ halv tre, så orkade inte följa med då. Roos var lite sur för det, men det är hon oftare, så... Snart ska vi kolla på Star Wars V, det ska bli kul. // Gästbloggare Arné Banarné

gummisnoddar, fjärilslarver och kanske ett litet leende

Ibland tycker jag om min klass. Mer än halva klassen sitter i biblioteket och snackar skit och bestämmer oss för att be att få slippa dagens prov. Läraren sa ok, när vi hade hotat med IG'n. Värt!

Nu ska jag ut i solen och fixa pålle inför imorgon, det blir också VÄRT.


Och eftersom jag aldrig laddar upp bilder och speciellt inte ego så bjussar jag idag. Pöss!

gäsp

Klockan är 23.23, här är ett eko.

Och nu blev klockan 23.24. Jag kan lika gärna göra klart, jag har ju redan börjat. Och jag är ändå vaken.

Den här veckan har jag sovit i snitt 5 timmar varje natt. Jag älskar skolan.


Once upon a time in the future

Some time, computers will make me tear my hair off.

(när jag är gammal kommer jag ha en flint. här är förklaringen)

Maybe, we'll see - Marit Bergman

Det blev visst lite fil

Typ värd/ovärd dag. Mycket att göra och lite gjort, men shopping med mamma bjuder i och för sig på mer gjort än ogjort. Studentmössa (jag kommer vara den enda som inte har text på min), jeans (från Levi store - värt!), tröja från Weekday, klänning från Indiska och joggingskor. Tja, allt som allt ganska dyrt. Men sen var det väldigt länge sedan mamma köpte kläder åt mig sist och snart sticker jag (eller inte) så hon får passa på. Typ. 

Fan, nu kände jag mig inte alls bortskämd. Och jag älskar min mamma. Även när hon inte köper kläder till mig, så ni vet.

(Åter till PA. En vecka kvar.)

Anxiety - anxieties

Pay & jumpen är avklarad med okej resultat, superduktig pålle men mindre duktig Roos blir sammanlagt okej. I 90 var han klockren men jag red som ett as så vi rev två hinder, och i 1m så red jag mycket bättre men fick ändå med oss tre hinder ned. 

Nästa ångest är tävlingen på lördag. Jag har ingen mamma, Arne eller Julia. Tur som fan att jag har världensbästahästskötare Tora med mig iallafall. Och troligtvis ett sjukt bra lag också. Pepp pepp!


(Och ni som vill ha biljetter av mig för att avsluta gymnasiet på röda mattan med N3A: hör av er så ska jag fixa. 100:- för eftersläppsbiljett och 380:- för middagsbiljett. Det kommer bli AWESOME.)

Senare den dagen

150 timmar, 200 minuter och en lätt spänningshuvudvärk senare är jag färdig med fysik b. Eller inte. För nu kommer två kapitel till. Dock jävligt skönt att ha slutprovet avklarat, blir nog minst ett starkt G och om jag har tur (okej, skills) så blir det mer. Blir nog iallafall VG i kursen vilket egentligen suger men eftersom det är en svår kurs är jag supernöjd med det.

Jag tycker om spotify. Nu ska jag kila, ska rida på Aggan ikväll troligtvis. Wish me luck.

Arga fjärilar

Just nu är jag nervös som fan och det är INTE för att jag har slutprov i fysik om två timmar. Det är 9 kapitel och jag har pluggat på tre av dem, som sagt hej IG.

Nej, privet har jag gett upp på. Men imorgon är det pay & jump och jag är fett nervös. Blä, jag vet inte om jag vill vara med. Usch, stackars min mage, det får inte plats fler fjärilar nu...

För Braveheart

Alas betyder tyvärr. På gammal engelska typ? Astrid, kolla det här så förstår du allt.

Idag har jag ingen kemi vilket skulle kunna innebära ledig dag men eftersom jag är sämst måste den ägnas åt att repetera en 150-poängskurs (fysik b-slutprov imorgon. IG here I come!) och det går ju så himla bra för mig. Har räknat igenom 2 gamla slutprov med blandat resultat, och har repeterat ETT av tio kapitel. I am körd, så jag måste återgå till pluggandet, vilket inte går så bra eftersom jag är skittrött trots sovmorgon och kaffe.

Jag har iallafall sökt till högskolan, de närmsta tre åren kommer bli gaaaalet skoj. Not.

gwauh

asså fett trött jag ääääär, fattarinte varför jag är vaken jag e så jävla dum i huvet.

godnatt.

Öf ratt

Alas, ni var för puckade. Öf ratt = för att. Inte ökenråtta.

Nu ska jag sticka till Sofia och skriva klart den förbannade projektrapporten, sen ska jag till Tootiki och sen blir det stallet. See you later alligator!

Prestationspepp

Jag är fett peppad och har lite lätt prestationsångest på samma gång för att Lurbos duktiga ponnylag vann lagklassen och nu måste ju mitt lite mindre duktiga (? vad fan i helvete säger jag ?) lag göra likadant. Men fett fett FETT grattis till de duktiga ponnybarnen som har gjort det coolt att rida för Lurbo igen. Jag är stolt som om de vore mina barn och vunnit nobelpriset, men alas, man kan inte få allt.

hej

bajs jag är dålig.

förlåt :*

(det är påskloooooooooov)

MI:III

Jag är alldeles glad, har en massa roliga grejer att göra på lovet (whiiiiii). 

Förutom Sollentuna då, jävla fittarrangörer, de kunde väl ha tänkt till lite innan de planerade tävlingen, och kanske tagit bort en klass? Iallafall suger det att det inte är någon tävling för min pålle var jätteduktig igår, jag tänkte rida dressyr i ridhuset men ridbanan var nästan torr och det stod några hinder framme, vilket ledde till ett mysigt ridpass med fågelkvitter i bakgrunden. Och Julia lurade mig att hoppa ett hinder på 105 och jag gick på att det var 90? Ja, det är inte alltid jag kommer ihåg båda hjärnhalvorna. Och sen var ju kanske april igår. Inte idag dock. Que?

Jag är iallfall fett glad och på värsta bra humör så nu ska jag ut i solen, tschüss!