Födelsedag och annat skojsigt!

Hej alla mina trogna bloggvänner!
 
Vet ni en sak? Förra veckan fyllde jag år!! 
 
Klart ni vet det, alla är ju vän med mig på facebook alternativt var på födelsedagsfika hemma hos mig då! Det var iallafall en jättejättemysig dag som jag ska berätta om snart! Först måste jag nämligen berätta vad som hände dagen innan, alltså onsdag den 29:e. Jo! Erika och jag var på Ica och handlade mat inför att familjen skulle komma på födelsedagsmiddag dagen efter och där träffade vi Klaras pojkvän Hreinn som var sällskapssjuk så vi hängde med honom, men det verkade hela tiden som att Erika hade bråttom hem. Lite konstigt tyckte jag men det är ju inte jättekul att vara på Ica väst samtidigt som hela världen är där så jag tänkte inte mer på det. Sen kom vi hem och jag började baka matmuffins till dagen efter. Erika hade precis gått in på toa när det ringde på dörren?! Jag ba shit, vem kommer?! Och Erika svarar: ingen aning, du får öppna! Vilket ju är rätt skumt för hon brukar bli skraj när nån ringer på och typ slänga sig under sängen, släcka lamporna och stänga av musiken med en hemlig fjärrkontroll (typ) och låtsas som att hon inte är hemma. Nåväl jag öppnade iallafall och där stod Simon och Stacy!!! Det är alltså våra gulliga grannar (Stacy går i Erikas klass) som kom och sjöng för mig?? Blev så himla glad! Stacy hade gjort egen chocolate brownie sundae (så sjukt gött) och jag fick en jättefin bok i present!
 
Efterrätten som Stacy hade gjort. Brownie i botten med chokladtäckt glass ovanpå och sen grädde och strössel. Förlåt om jag frestar er nu, jag sitter iallafall här och dreglar för fullt pga minnet.
 
Boken jag fick! En stor tjock bok med massa biologiteckningar från 1600-talet. Sjukt vacker!
 
Själva födelsedagen då! Jag blev väckt av Erika, Klara och Hreinn som kom in och sjöng och hade med sig frukost på sängen och tårta! Så himla mysigt. Fick fina presenter och god frukost och choklad-prinsesstårta! Helt klart bästa sättet att starta dagen. Sen cyklade jag bort till SLU, hade möte med min handledare och labbade lite. Hade en mysig lunch också (luncherna brukar vara lite stela för jag känner ju ingen knappt) och smet sen hem runt två, och på vägen hem pratade jag med min bästis Emelie som har flyttat till Gotland :(((( men det var mysigt att prata!
 
Väl hemma möttes jag av en röjande Erika och ett till paket som innehöll en suuuuuperfin oljelampa, ska fixa bild på den sen någon gång. Jag hjälpte till med röjet och matlagning och så duschade jag där nånstans också och precis när jag kom ur duschen ringde det på dörren igen? Hjälp liksom! Det var "bara" Majo som var tidig så då fick jag kökshjälp medan Erika cyklade iväg och hämtade sushi. Sen kom Linde och Axel och lite senare även mamma, pappa, min farbror Joppe och farmor! Vi åt massa mat, jag öppnade massa paket och vi fikade tårta och bullar. Allt som allt en supermegamysig kväll! Tack igen alla! 
 
Jag och mina Daphnior i hissen på väg ner till källaren där de bor.
 
En mysig syn när jag kom hem. Buketten som jag fick av Erika, den fina kopparlyktan jag fick på morgonen, grattiskort från släkten och ett stort paket innehållande oljelampan.
 
Kvällsmys :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Jet

Mys, mys!!!!!

2014-11-12 @ 22:30:06

Skriv något roligt eller intelligent!

Namn:
Kryssa här, då glömmer jag dig aldrig

Mailadress i denna ruta:

URL/bloggadress:

Kommentar här tack:

Trackback