Tävling 2

Har varit med Julia och annat löst folk (dvs Lurbos tävlingsgrupp i dressyr) på DM i Bälinge. Riktigt kukväder, det regnade seriöst i ETT från 10-18. Åska, blöta kläder och lera är ju alltid saker som höjer mysfaktorn lite extra. Jag var ju hästskötare och då får man alltid ha roligast av alla. Inte. Men det gick bra för alla iallafall så det var riktigt kul, och hästarna var snälla (finns inget värre än att vara hästskötare till en dum häst.. Rambler typ).

Sååå... resultat! Unni och Wimpy kom 2a i LC, Unni och Fernando vann både LC och DM-klassen för D-ponnyer (LB), Johanna och Andy kom trea i LC, och Johanna och Pyret vann DM-klassen (storhäst). Både Agnes och Saga var jätteduktiga med Rossi!

Äh men oj glömde visst nån. HAHA kul jag är. Julia var grym och hästarna med, Nowa fick 63% i LC och Pyret 64,4% i LB - redig skillnad från förra året och grymt bra ridning från Julias sida. Tyvärr precis en utanför placering i båda klasserna - surt eftersom Bälingerosetterna väger upp hur dålig deras anläggning är (citat Agnes L, hahaha).

Dagen kan sammanfattas blöt, kall och lyckad för Lurbo.


Julia & Svea på DM förra året. Den hästen är inte snäll (men ganska söt och springer ganska fint), men vädret var lite bättre då. Och då var det fanimig APRIL.

Kommentarer
Postat av: Arne Banarne

Kul att det gick bra :D

2010-05-24 @ 09:32:10
Postat av: ast

HAHAHAA bästa kommentaren på länge! den du skrev på min blogg alltså, även fast arnes kommentar är fin också. :)

2010-05-24 @ 13:40:19

Skriv något roligt eller intelligent!

Namn:
Kryssa här, då glömmer jag dig aldrig

Mailadress i denna ruta:

URL/bloggadress:

Kommentar här tack:

Trackback