Sådärja

Nu har jag skrivit av mig. Nu släpper vi det där. (får se hur det går)

Men nu ska jag iallafall städa lite och sen promenera iväg till Kalmars, ska se på stå upp-komikerna Stand up Downstairs tillsammans med Kristin. Kommer bli kul!

Kristin är fin! ♥

Kommentarer
Postat av: Frida

SV: Nja hästar har inga ambitioner nej. Men om en ryttare vill rida 140 så måste denne ryttare ha en häst som kan och vill detta. Funkar inte om ryttaren vill för mycket och inte har en häst som kan hoppa högre än 120. Eller inte vill.. Hästen kan ju också sätta stopp. Stanna eller vad som helst, de har väl en gräns. Om man då sänker ribban till 110 igen och hästen hoppar glatt då, så betyder det väl att hästen har sagt ifrån utn att ha ont. Det var så jag menade med att ryttare och häst måste vilja åt samma håll, även om hästen inte tänker "jag måste rida 140". Eller hur tänkte du?Kul att du gillade inlägget! :)

Postat av: Tootiki

SV: Aw, tack så mycket! <3 Nu blev jag glad. Ska absolut skriva oftare. Och en ny design ska det väl också bli :DOkej, julklappsshopping nästa vecka! Ser framemot det grymt mycket.

2010-12-08 @ 11:47:46
Din egen bloggadress/URL: http://kaizahl.blogg.se/
Postat av: warnmark -hästblogg -Avdentsutlottning!

Sv; "Tyvärr" inte kissing spines, utan det sitter längre ner mellan kotorna :/. Utan hon har pålagringar mellan 17 och 18 kotan plus en precis innan SI leden :(Måste passa på att fråga. Blir din medryttarhäst "sämre" med sitt kissing spines när vintern kommer?

2010-12-08 @ 18:16:44
Din egen bloggadress/URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Frida

Svar: Ja jag har en repgrimma, men jag vill ju helst att han ska lyssna utan den :( Har du nåt tips?

2010-12-09 @ 11:21:39
Din egen bloggadress/URL: http://equest.blogg.se/

Skriv något roligt eller intelligent!

Namn:
Kryssa här, då glömmer jag dig aldrig

Mailadress i denna ruta:

URL/bloggadress:

Kommentar här tack:

Trackback