WOHO

WOHO jag kommer vara helt slut när vi åker till Holland på måndag, men WOHO vad mycket pengar jag kommer ha. 800-900 om dagen är faktiskt WOHO.

and the livin' is easy

Syrran längtar efter höst och jag blir lite sugen på att slå ner henne, vad fan kan vara bättre än sommar och ledigt?

Dagen var en riktig sommardag som började med sovmorgon. Sedan blev det en tur ner på stan med Hanna och Tootiki, men det var för varmt för att prova kläder så det blev jordgubbar, glass och cupidosallad vid ån. Växlade även lite € mot SEK så nu är jag rik igen (inte för att det var långt kvar till studiebidraget och utbetalning av stipendium, men vill man köpa nåt är pengar bra att ha. dessutom får jag 50% off på allt i kiosken på jobbet, så då är det bra att ha 12,50:- för Ben & Jerrys-glassen eller 11:- för Magnum Temptation!)

Efter några svettiga men mysiga timmar mötte jag upp Anna, följde med henne på lägenhetsvisning och åkte sedan hem till henne och chillade. Hälsade även på två lyckliga hästpojkar på betet!

no
Nisse, Rambler och nån okänd kompis i bakgrunden.

Imorgon och på onsdag blir det jobb, torsdag och fredag ska jag vara med Anna, och på fredag blir det även utgång (om vi nu hittar nåt ställe som är öppet...). Lördag söndag jobb, på måndag tiiiidigt bär det av till da netherlands.

proppmätt och hemma igen

Nu är jag hemma igen, och jag har återigen ätit alldeles för mycket. Under en resa ska man inte släppa mig i närheten av väskan med mat för jag äter allt som finns inom synhåll, för jag har märkt att om jag äter så blir jag inte åksjuk. Kanske borde tänka på att man kan må illa av för mycket mat också? Dock aldrig hänt hittills (inte i bilen iallafall) så det hjälpte inte mycket.

Just nu då: precis packat upp, ska lägga mig och kolla lite One Tree Hill innan jag slaggar. Ska upp och jobba imorn, vet dock inte alls VART jag ska. Björklinge Camping har en hemsida, med världens sämsta "hitta hit": Vi finns en timmes bilfärd från Arlanda, Stockholm och Gävle, och två timmar från Dalarna. Tack för det liksom! Sen finns det inte på NÅGON karta alls, tack. Lite sent att ringa folk nu, får göra't imorn när jag har hoppat av bussen i Björklinge och hoppas att jag slipper gå en timme efter det. Nej då, inte särskilt nervös... NOT.

Aja, nu blir det duschen. Och jävlar vilken temperaturskillnad på ö och fastland. Jag älskar kvällsvärmen här!

tummenUPP

Vad som har hänt sen sist:
  • Badat
  • Solat
  • Shoppat ALLDELES för mycket (okej, det var inte för mycket, det var FÖR mycket. eller inte det heller, men eftersom jag ligger på minus nu kan man väl säga att det var för dyrt. tur att jag ska jobba (!!) på söndag
  • Sett "som ni vill ha det" på Romateatern
  • Kollat ännu mer One Tree Hill
Jag köpte ett linne, en bikini, skor och nagellack. Det är fan värt en (Y)-smiley.

Today's...

Dagens outfit: shorts - Monki, tröja - Weekday, skor - Urban Outfitters.
(förlåt för ingen bild och för att jag ens försökte. men blev rätt nöjd med mina kläder idag så var tvungen att tala om det för nån)

Dagens väder: soligt, lite blåsigt, 20°C

Dagens drog: One Tree Hill med turkisk (?) text.
(Arkadas - kompisar, Baba - pappa, Anne - mamma osv... man lär sig mycket språk iallafall. dock inte alls säker på VILKET språk det handlar om.)

Igår badade jag; det var kallt.

Göttland

Jag är på Göttland och har det gött, typ. Inte överdrivet livat men lite lagom chill. Stugan står bredvid ett bostadshus så jag snyltar lite på deras internet då och då. Tur som fan att Ville följde med, utan film hade det blivit jävligt segt här. Idag har jag kollat film, läst bok, spelat mobilspel och ätit. Snart ska vi ut och se naturen, förhoppningsvis blir det bad ikväll.

Hoppas ni har det chill hemma med, för när jag kommer hem den 27e blir det party. Utgång onsdag 1/7 och därmed basta. Lördag 4e och söndag 5e jobbar (!!) jag och den 6e drar jag vidare till die Niederlände. Så bäst för er att ni hittar på roliga saker vecka 27 så blir jag glad.

Nu ska det kollas på One Tree Hill på Ville, länge leve snyltandet på internet! (Y)

I L U (den som vet vad det betyder - kaka! eller inte. tror det är fjortisspråk. men iaf, aj löv jo)

Morgonyrande

Wihoo, Gotland here we come. Har sovit 3,5 timme och är inte så farligt trött. Ibland förstår jag inte sånt där.

Gick från datorn vid midnatt, packade allt på en timme och läste sedan i en timme (varför gör jag så mot mig själv?). Sov 3,5 timme, klädde på mig. Och nu sitter jag här och äter frukost och peppar mig själv inför macka två (med philadelphia, yummy!) och för att gå ut och mata gnagarna en sista gång innan de överlämnas åt sitt öde (dvs Hanna, haha).

Jag kommer ha världens fulaste väska iallafall, det är ett som är säkert. Fjällvandringsryggsäcken är inte den vackraste uppfinningen. Att jag dessutom har mjukisbyxor på mig gör ju allt så mycket bättre.

Nu vill jag faktiskt ha en till macka och en banan. Sen ska pannkakorna sockras. För här satsas det på genuin matsäck! Pannkakor, frukt, choklad. Vad har jag glömt? Dricka? Jag glömmer väl aaaaaldrig dricka?

Att vara kvinna

Simultankapacitet. Förmågan att göra flera saker samtidigt.

Saker jag gör just nu:
  • planerar packning
  • lägger fram allt som ska packas
  • gör pannkakor (bränner hälften)
  • msn'ar med Frida
  • bloggar
  • städar
  • diskar
  • (andas, ser, luktar osv...)
Jag är rätt bra ändå!

Imorgon bär det av till Gotland för mig och Jullan, det ska bli skööööj. Förutom att gå upp tidigt. Klockan 6 imorgon också, vad är det med mitt liv? Typ sovmorgon hela veckan, sen bara pang. boom. UPP FÖRIHELVETE sova kan man göra när man är död (oj pannkakan svart!!!!).

Dagen spenderades i stallet. Blött och äckligt är sammanfattningen, men pålle var duktig! Fick 55% i LC och 54% i LB så jag är nöjd! Visst, han blev lite spänd och då blir inte formen och framåtbjudningen lika bra, men det är en träningssak. Än kan det bli dressyrtant av mig! Grattis till Julia och kossan Svea som kom trea i LC! (och såklart till Unni, Anna, Alba, Klara och Josefin som blev placerade och alla andra som red suuuuperfint (tror jag? jag har inte ögon i nacken)).

På eftermiddagen gjorde jag INGENTING. Det är därför jag gör ALLT nu. Eller jo, jag och Frida pratade om hästutrustning. Skickade länkar fram och tillbaka. Vi kom fram till att vi är besatta av schabrak och att Hööks och Sporren ska rånas.

(eh det luktar kaninpellets här. varför har jag inte flyttat på dem? jag köpte dem igår fan)

Mjukisproblem

Okej sötnosar, jag har vänner, Inte mycket av ett liv dock, eftersom jag skippade utgång bara för lite (läs mycket) regn.

Dagen har spenderats på stan med Anna, resulterade i en söt tunika som jag tyvärr inte kan ha nu för att det är alldeles för kallt. Hur kul är det att ha sommarkläder + strumpbyxor + kofta liksom? Hoppas på finare väder på Gotland!

En mycket viktig fråga som kräver svar: kan man åka tåg + buss + båt i mjukisbyxor? Det känns så fel liksom, men palla sitta i jeans en hel jävla dag. Jag tycker inte ens om jeans. Kanske får leta upp en klänning att ha strumpbyxor till istället... Men jag vill ju ha mjukisbyxor...

Imorgon är det KM, jag är inte nervös för själva grejen, men fatta vad jag kommer göra bort mig. För det första kommer Karin kanske och kollar. För det andra kommer min häst inte gå i form ifall han blir spänd. För det tredje så rider jag i en hoppsadel. Och för det fjärde kommer jag komma sist bara för att inga småglin vågar vara med nu för tiden. Aja, min häst kommer iallafall vara dösnygg i knoppar och vitt schabrak.

Nu ska jag snart fixa lite mat, åka till Gottsunda och ta ut pengar (KUK jag glömde det när jag var på stan. FAN liksom) och sen ut till stallet för att knoppa pålle. Party liksom. Nån som vill ha filmkväll sen?

(den som orkade läsa allt får en kaka. kom hit och hämta isåfall så jag slipper vara själv hemma!)

all black and blue

Jag tar tillbaka allt. Jag har inga vänner, inget liv, och ska verkligen inte bli dressyrryttare.

Nu ska jag sjunga singstar och bli tjock.

Vad skriva?

Det här med rubriker är lika svårt varje gång tycker jag.

Sen är det det här med själva inlägget. Det blir jobbigt när man hade en massa grejer men man glömmer allt.
Idag har jag inte gjort någonting. Förutom att kolla på film och vara i stallet. Är jag inte sorglig? Fick ett erbjudande om grillfest och jag sa "jag kommer dit efter ridningen". När jag kom hem från stallet (ingen ridning, blev lite halvt meningsfull teori istället) så har typ alla dragit så då pallar inte jag gå dit och vara tråkig. Kommer hem och vill göra något men ingen annan vill. Jag hatar att vara pepp när alla andra är opepp! Imorgon blir det troligtvis utgång iallafall, känns bra, det får mig att känna som om jag har några vänner och lite av ett liv.

Nu tror jag allt att jag borde sova. Ska bara tillägga att min häst var skitfin idag och jag tror att jag ska bli dressyrtant!

Ville blev namnet

Min vita vän har fått namnet Ville. Sött va?

I dag har jag varit oerhört flitig och äntligen bestämt mig för vilket schabrak jag ska köpa och brodera på. Det blir ett vitt dressyrschabrak från Mias, Rambler kommer bli så stilig så!


Ett sånt fast vitt med gul passpoal och grönt kantband. Och sen mitt namn på!


Nu ska det glos på Miss Marple. Sommaren är ju till för det, att hinna se på kriminalserier på tv!

Arbetslös

Idag är väl officiellt första dagen som arbetslös. Som tur är fick jag ett stipendium som jag inte har någon aning om vad jag ska göra med förutom köpa roliga grejer (läs: sprit). Så det lär väl bli det jag gör. Men 1450 kr bara för att jag fick rätt många MVGn är ju ändå ganska värt. Synd att inte mina föräldrar hade en sån där grej att jag fick 100 spänn för varje MVG också. Då skulle jag varit rik (skryt förlåt).

Dagen har ägnats åt att sova (jag vaknade HALV TVÅ. varför liksom?), städa och fixa lite random grejer. Och att njuta av min nya lilla vän, den vita MacBooken som inte har fått namn än. Förslag önskas! (det är en han)

FYFAN VAD VI ÄR BRA



Mer bilder och text från dagen D kommer sen, har inte laddat över dem till den här datorn (STUDENTPRESENT!!!) än. Dagen var bäst och jag vill ta studenten igen!

alltså darr

Jag är typ sjukt nervös och sjukt taggad inför i morgon, ska bli så jääävla roligt, men jag kommer frysa ihjäl och det ser jag inte fram emot. Jag är rädd som fan för att glömma grejer och jag har ingen aning om hur man tar studenten så jag kommer vara nervös största delen av dagen. 
I morgon:
  • studentfoto
  • champagnefrukost
  • lunch?
  • in i slottet
  • ut ur slottet (14.15 typ)
  • FLAK
  • studentmottagning
  • lite ölchill/party hos mig
  • eh?
JAG KOMMER FRYSA STJÄRTEN AV MIG. Annars kommer det äga.

(idag har jag inte gått på kampen (skrapan losade), ridit i regn, pyntat flak i regn och handlat en massa saker till imorn i regn)

Sergej & Svetlana

Fatta vad vi är grymma. 


Klicka för att förstora och se vårt storslagna resultat i Blodomloppet 2009. Men 788e plats av 2009 starter tycker jag är skitbra. Med tanke på att jag har löptränat 4 gånger den här säsongen och inte sprungit 5 km en enda gång. 

Hejdå ben!

Gissar att det är högtryck på SMHIs hemsida just nu. Inte ett med fint väder, utan ett av blivande studenter som vill veta hur det blir med vädret på fredag. Men jag vet. Vädret kommer suga kuk men det kommer bli dunder ändå!

Nu ska jag snart springa Blodomloppet, 5 jävla kilometer. Fattar inte varför jag gick med på det? Har hunnit springa max 5 gånger innan, och ingen av gångerna sprang jag 5 kilometer. Kommer aldrig i livet att klara det, inte ens på vilja. Jag vill ju inte ens? Jag ville bara ha en picknickkasse, inte döda ben.

Min häst var kanonfin idag, känns super inför KM nu. Vi kanske ska bli dressyrstjärnor ändå! När min häst gör öppnor och samlar sig fint i traven blir det vääääldigt roligt att rida honom kan jag säga.

NU: byta till sportbh.

okej balle

Glömde lägga in bilderna förut och nu verkar det inte funka så det blev bara en. Men den är fin, så passa på att njuta av den vackra synen!

http://litenros.blogg.se/2009/june/blixt-och-dunder.html (funkar inte att fixa länk heller, gråt)

Blixt och dunder

Skivan i söndags var UNDERBAR, har inte haft så roligt på riktigt länge! 

I söndags tog vi årets första dopp också, värt att notera att det var i MAJ och det var riktigt skönt i vattnet.

Här är vackra bilder som inte finns på facebook så ni på bloggen (jag är töööönt) är lite VIP.

jsrxykm