Småbarnsmorsa

Jag vill också ha två små söta brorsor. 

Pepparkaksbaket igår var supermysigt, nu är jag på julhumör. Jag vill att det ska bli jullov och att mina småkusiner kommer hit NU, men de kommer ju antagligen inte ens hit i år. Vad fan ska man då göra hela jullovet?


Knasiga kusiner sommar -08

Jag vill...

Jag vill ha lakritschoklad. Jag vill lyssna på Coldplay. Jag vill tävla. Jag vill kolla på OC, Desperate Housewives, Gossip Girl och One Tree Hill samtidigt. Jag vill se Twilight igen (vem är på?!). Men jag vill också åka till Emma. Och det ska jag! Tur för mig då!

Social fobi? Vem? Jag?!

Den här helgen är en ovanligt social helg. För att vara mig. I vanliga fall består helger av plugg, stallet med Julia och sova. Den här helgen har redan varit mer social än så för igår var jag med Frida också. Det blev snack, spel och O.C. och en massa mobbande av mig (tack Julia!). Det var mysigt!
Ikväll blir det mer mys hos Emma med en massa barn (Amanda räknas som barn också, haha).
Lussebullar, here I come!

Den här rubriken syns inte för jag spydde på den

Astrid, Julia och Frida höjde mina mungipor lite till. För jag var redan glad faktiskt. Ingen outfit-miss idag (tycker jag iallafall, sen får väl var och en säga vad de vill). Blev nämligen skinnjackan (okej, fuskskinn) och tygskor, då känner jag mig som mig själv. Både igår kväll och idag var jag såhär nära att få ett argt utbrott på alla minustecken som förvrider mina integraler. När det sedan visar sig att både jag och matteläraren gör samma fel så ville jag bara skratta. Hur löjligt är inte det liksom? Han skulle köpa glass till mig iallafall. Haha, vi får se hur det blir med det.

Integraler känns inte så svårt iallafall, har klarat ett antal C-uppgifter (i vanliga fall försöker jag inte ens räkna dem) så jag är en nöjd liten nörd nu.

Jag hatar att jag är så nördig men jag kan inte göra något åt det. Förlåt alla :*

Ångest. Hoppas ingen hann se rubrik nummer 1.

Now I wanna sniff some glue

Nu är jag bara så jävla trött på allt så det skulle inte sitta helt fel att vara någon annan, någon annanstans. 
Jag är less på mina vinterskor, och så klart när jag skulle ta ett par andra i morse så var dragkedjan sönder och jag hade bråttom till bussen, så det fick bli vinterskorna i alla fall = misslyckad outfit.
Jag är less på att det töar. Blöta fötter när man går till bussen vill väl alla ha, right?
Jag är less på värdelösa dagar. Helt onödiga lektioner idag. Varför får vi inte bara vara hemma och plugga istället?
Jag är less på några idioter utan namn. Ingen är utpekad.
Jag är less på att hela tiden känna mig ful. Det är vinterns fel. Man har samma kläder och blir tråkig.
Jag är less på att krogen är dyrt. 

Mitt liv suger. Idag är en deppdag och nu ska jag räkna några integraler för jag är en nörd som fått stipendium till Berzeliusdagarna 2009.

What is wrong?

Vad är det för fel på mig? Varför skriver jag alltid i skolan? Varför sparar jag alltid bloggandet till sist fast jag vet att jag inte hinner kolla bilddagboken, facebook, bloggkoll OCH blogga när jag är hemma? Här i skolan är jag iallafall inte kreativ. Jag vill vara kreativ igen. Jag blir alltid kreativ när jag har mycket tid på mig hemma. Eller rättare sagt, lite tid. Som när jag pluggar eller skriver labbrapporter. Då blir jag kreativ. Great!

Great Julia att bloggen lever igen. Keep it on, tack! Jag hatar ju när folks bloggar dör. Men min egen brukar ju dö med jämna mellanrum. Grattis!

By the way, Tora, Amanda, Sofie. Det där ovan var en liten pik till er.

Kul med k

Hej, jag heter Roos och jag tycker att det är kul att det töar. Kul med k.

Gårdagens inlägg.

And there was snow

Nu har jag inte skrivit på 3 dagar och 18 timmar och jag skäms. Jag kan ju alltid låtsas att jag har varit ute och åkt pulka? men det har jag inte.

Jag är iallafall såhär glad för snön! Utom imorse. Bussen var typ en halvtimme sen. Och utom igår. Hästarna får 10 m styltor så det blir omöjligt att rida.

Nu sitter jag iallafall i skolan och försöker plugga svenska men det går inte så bra, jag dör av nervositet för jag har ett engelskatal om 17 minuter. Pepp pepp. NOT.

Jag vill bara hem och tända en brasa och läsa en bra bok. Kan jag få det tack? Nähä, då tar jag väl en enkel resa till engelskasalen.

Detta skulle blivit ett långt och bra inlägg

Begränsad datatid suger balle.

Adjö.

Framtidsplaner

Ses vi på Sacomässan imorgon eller? Har suttit och kollat intressanta utbildningar nu, innan hade jag ingen aning men nu börjar det ljusna. Jag är SÅHÄR pepp på att flytta typ till Umeå och plugga nåt jättekul och ha jättemysigt där. Vi får se om jag kommer ut frälst från Sacomässan och helt plötsligt vet vd jag vill med mitt liv. Jag tror att jag har en aning men jag avslöjar inget.

By the way, en annan sak jag är såhääär pepp på är Twilight! Nu på lördag med Tootiki och systeryster. Volchok i mitt hjärta!

Jag är glaaaad

hej hopp jag är glaaaaaaad.

Skoldagen var inte bajs, jippie! haha fett töntigt.
Men skolan var bra faktiskt, första gången på länge. Engelskaprovet var oväntat lätt, så skönt! I stallet var allt supermysigt, jag älskar minusgrader som dödar all lera! Myspromenad med Skrutthästen och Jullebulle+Clint Eastwood var grädden på moset (jag älskar att jag är en tönt, en  cool tönt!). Nu är jag hemma med scones och gott te och imorn är jag leeeeedig (jag lider med er rosendalbarn som har slutprov imorn :*)

Miss lyckad

Jag är Miss Lyckad som Julia sa till mig med fel betoning. Känns bra?

Blev inget krogen i fredags för alla var sega (utom Anna) så då blev jag också seg. Kom hem från stallet typ klockan 10 (pga segheten), så det fick bli film med Julia istället. Sen har jag typ sovit, varit i stallet och sovit hela lördagen. Och kollat Sex and the City, tror att alla är överens om att vi vill ha Charlotte som vän. Nu ska jag sova lite, äta lite och pussa lite på min underbara häst. Sen ska jag plugga för annars kommer jag officiellt att avlida. Adjö. Förlåt för detta inlägg, all min tidigare inspiration är som bortblåst. Och nej, jag orkar inte vara funktionär idag. Jag vill tävla.

Fet festmiss

Jävla bajs, det blir ingen fest. Ingen lokal för de jävlarna ville inte ha några under 25. Går ju inte att hitta lokal med så kort varsel nu, jag vill dö. Eller nej. Men jag vill ha fest.

Nu ska jag till stallet och dränka mig i leran.

Dampdeppgnäll

När jag satt på cykeln på väg hem var jag glad, oh ja. Det regnade. Det var mörkt. Provet var bajs.
Och där överdrev jag bara på en punkt. Provet gick faktiskt bra, utom på tre frågor där jag inte skrev något alls för att det var svårt och det stod inte i boken. Bara på tavlan. Inte i mitt huvud. Global ekonomi, mitt livs kall! ShB kan ta sig. 

Nu är jag hemma. Blöt, kall och snart ska jag till min rena, ohalta, helt friska häst och rida på den gröna, solbelysta ängen utanför stallet, helt utan sadel och träns. Dröm eller verklighet? Jag vet själv inte.

Ikväll blir det iallafall krogen med Agnes, Dorro och Anna. Krogdebut i Sverige, det ska bli najs! 

Monkey business

- Hej! Du ser lite nyvaken ut!
- Tack! Själv ser du ut som en apa, kära fröken!

Snäll kommentar om mitt osminkade fejs innan Svenska B-nationella. Jag blir så glad, jag älskar verkligen komplimanger. 

Provet gick bra iallafall. 4 timmar, hell yeah!

Segisdag

Idag är jag typ sjuk (ont i hals + huvud) så jag sitter hemma och leker med min nya vän och ska snart plugga lite. Jävligt skönt faktiskt! Kanske ska jag baka bullar? Eller läsa en najs bok? Eller jag ska nog sova en stund och dricka vatten så jag orkar rida i eftermiddag. Eller nåt annat. Vi får se.

Sur som potatismos

Den här dagen var egentligen ganska bra, men en kille som jag inte ens vet vad han heter förstörde den så jag var nära att strypa honom. Jag hade sovmorgon till 12.30 så jag och Sofia utnyttjade det till att rida och fixa i stallet innan skolan. Sen blev det två softa lektioner i skolan och sen skulle jag bara ner på stan och äntligen inhandla mobilen jag hade längtat efter i en vecka. 

Trodde jag. Jag var ju duktig och hade med mig legitimation men eftersom mitt pass är holländsk så säger den dumma främmande killen nej. Det går inte. Absolut förbjudet. Jävla diskriminering! Jag blev asförbannad och ringde pappa och gnällde så efter en stund fick han komma ner på stan och köpa mobilen åt mig eftersom jag tydligen inte räknas som en riktig människa (=holländare) och därför inte får köpa någon mobil. Men nu har jag den iallafall, och jag har pysslat några timmar med att förstå hur den funkar och lägga in låtar och telefonnummer och så.

Men jag vill fortfarande strypa killen, som förstörde en annars fin dag. Tack till den vita vännen som sedan räddade den!

Finally

Jag har ÄNTLIGEN (efter tre jävla försök, sjuttiosju besvikelser och nitton sorger) köpt en ny mobil. En vit Nokia 5310 Xpress Music. Har bombat alla med sms med det nya numret. Skrik om du inte har fått något!

Och det funkar fan inte att sno några bilder på den från internet. Depp. Fin är den iallafall!



Samvetet gnager

Inte för er skull, utan för min egen. Statistiken blir ju så sorglig... Jag har inte bloggat på minst nitton år och jag skäms. Nu är inbjudningarna till festen skickade, jag är fett pepp! Bara lokalen kvar att fixa alltså. Haha.

Dagens sämsta: ridningen. Totalt värdelöst att rida en häst som har ont. I övrigt att Phone House inte var öppte så jag inte kunde köpa min mobil. Dagen förstörd!

Dagens bästa: yet to come! Arne & jag ska glo film hos Julia. Det blir nog najs.

Oj! Panik!

Jag kom på en sak. Det är typ vinter nu. Thermotäcke på hästen, kallt om tårna och jävligt kallt överallt annars också. Borde jag byta till vinterRUFS då? Det låter lite fel... Men höst är det ju inte just nu, så det blir också fel. Hjälp?

I confess. I'm a geek.

Tidigare idag hade jag en massa bra idéer på vad jag skulle skriva i bloggen, men alla är nu borta med vinden.

Kul att jag är så duktig, så jag sitter och bloggar om ingenting när jag egentligen borde plugga samhällskunskap eller skriva på min labbrapport. Jag suger.

Nu slutar jag, annars blir det bara trist för er och mig. Jag ska göra det tristare för mig själv dock, då jag ska sätta igång med kemin nu. Adjöss.

Sug bajskorv

Blurk. Just nu orkar jag inget, minst av allt de två skitjobbiga läxorna jag fick av snälla fröknar idag...
Jag vill spy (jag är FÖR mätt) och sen äta en liten mandarin. Sen vill jag krypa ner i soffan med Brisingr. Inte pepp på att åka till stallet för att få höra "ni måste rida honom i en låg form!! hoppas ni fattar det! ni måste fatta det!". Men hästen fryser så han ska få ett täcke av mig, och jag vet ju hur hemskt det är att frysa så jag måste väl dit. Och jag saknar honom faktiskt, det gör jag. Fast jag var där och pussade på honom. Haha, tönt jag är.

Mätt som en propp

Jag har verkligen inte gjort något annat än att äta idag, fyfan vad jag är mätt och allmänt överbelastad. Att vara i Holland är sjukt farligt, jag är glad att jag inte bor här. Frukost - sötslisk. Te + sötslisk (idag tårta). Lunch - sötslisk (ibland om man har tur kan man få något annat). Te/saft + sötslisk (idag kakor). Mat -vanligt. EFTERRÄTT = sötslisk.
Ni förstår att jag är fet eftersom jag varken vill eller kan tacka nej.

Nu ska jag gå och spy. Pusssssss

Roos svarar

Haha, jag är så jävla töntig så jag gör som alla töntiga modebloggare; "Roos svarar".

När kommer du hem på söndag då? :) Nyfiken att se din klänning! Är det Anna, din anna som du ska ha partajj med? Anna, köranna :P ved heter hon i efterenamn? :P Frida (18), Uppsala
Jag kommer hem söndag eftermiddag, runt 16-17. Ja det är min Anna som jag ska ha festen med, jag vill inte lägga ut efternamn på den här bloggen då det finns många äckliga gubbar som läser den och jag vill inte att min kära vän ska bli förföljd av någon läskig typ. Men det är hon som gick i din kör.

Vilket är störst? För thorgården är bra för att de är medvetna om hur det kan se ut efter en fest, medan dhr kanske är större...? Astrid (17), Uppsala
Jag tror att storleken är ungefär samma, och DHR står för De Handikappades Riksförbund så jag vet inte riktigt hur vana de är. Men man städar väl själv? Fördelen är dock att DHR är mycket billigare.

PARTY! Jag tycker Thorgården, för då kan man gå hem, hehehe. Vilken är störst och vilken är billigast? Jag vill också se din klänning! Julia (14), Uppsala
Storleken är som sagt ungefär samma men DHR är ungefär halva priset av Thorgården. Nackdelen är att det ligger mycket längre bort...


Min klänning får ni se på festen! God natt, söta blogg och underbara läsare, nu ska jag packa väskan för imorn flyger jag HEM!

Fan vad kul att driva med töntiga modebloggare (erkänner dock att de är ganska underhållande).