Varning achtung... akta dej!

VARNING! Om du får ett mail som säger att du ska dra åt helvete, gör inte det! Det är ett lurmail! Det är jättevarmt där och folk är skitsura!

Kopiera detta och klistra in på din blogg för att varna andra!

Lattjo?

Hur fan stavar man till lattj? Latch? Latsch? Latsj? Aja idag har jag och Helen varit skillade och lämnat in tre labbrapporter, myyycket bra! Sen har jag ridit en pålle som faktiskt skötte sig idag (även om han var FÖR pigg såklart).

Har även hunnit med tre Grey's-avsnitt och nu ska jag sova, imorgon är det nämligen den årliga KGB-kryssningen och det kommer bli awsome!!!

Snart är det jul, gott skjul!

New Moon


Besatta som vi är gick jag och Tootiki på Twilight/New Moon-kväll igår/idag. Twilight var igår (och den är fortfarande bra. faktiskt.) och New Moon började strax efter tolv (och den var riktigt jävla underbar).

Det var fullt med fjortisar på bion som jublade så fort Edward eller Jacob kom in, tog av sig tröjan, kysste Bella osv. Men det gjorde inget, för fan vad bra filmen var. Vet inte om jag hade låga förväntningar, men den var definitivt mycket över förväntan! Det bästa var nog att man slapp Edward rätt mycket, haha. Jacob är ju ändå ganska mycket snyggare!

Nu är jag trött (har försovit mig så jag ska pallra mig till skolan till andra föreläsningen så jag passar på att finslipa lite på labbrapporten).

Bara döda grävlingar

Idag är en riktig Kent-dag. En sån där dag när man sitter på bussen hem från spinningen och lyssnar på Kent, och när man kommer hem så kollar man på Grey's anatomy. Jag har blivit stört beroende, apropå inget.

Imorgon ska jag se New Moon, fett taggad och har alldeles för höga förväntningar så det blir nog en besvikelse. Vi får se.

Mindre pepp på resten av morgondagen, skola 10-17, insläpp innan 17 och sen US-möte kl 18. Hur fan ska jag hinna vara på tre ställen samtidigt?! Jag är sååå smart.

Snark

Wow vad jag inte orkar skriva här... Men jag gör det ändå, för er skull dudes!

Jag har bestämt att jag ska sluta äta godis. Från och med idag. Vi får se hur det går, men de senaste dagarna har jag ätit så sjukt mycket godis att jag blir äcklad av tanken. Den här dagen har varit najs men jag har en känsla i magen att resten av veckan kommer bli sjukt stressig. Fattar inte varför, jag kanske bara är seg idag så jag inte pallar tänka på typ en jobbig grej jag måste göra i veckan? Jag ska testa att göra en lista:
Måndag - labbrapport (idag alltså.. ouch!)
Tisdag - skola 10-12, häst (rida)
Onsdag - skola 10-12, häst (rida), träna
Torsdag - skola 10-17, häst (mocka + insläpp), US-möte, bio 21-02
Fredag - skola 10-17, häst (rida)
Helg - sova, stallet x 2, träna, umgås med mormor, utgång?

Torsdag kommer döda mig och fredag kommer bli en pain in the ass tack vare torsdagen men jag hoppas att New Moon är värd det. Vi hörs igen om en vecka om jag lever då...

(Tentan i fredags gick sämst btw, omtenta here I come! Kuuuuul...)

Nått vitt

Lediga dagar borde man ha oftare. Inte bara innan en tenta, då kan man ju inte njuta av dem på riktigt... Tur att det bara är lite mer än en månad kvar till jullovet!

Jag fattar inget av replikation, transkription, translation, genreglering... you name it. Usch, vit biologi är verkligen inte min grej! Allt är litet, krångligt och larvigt men extreeeeemt viktigt för att man ska överleva. Lägg av liksom...

Tentan kommer gå åt pipsvängen men om jag har tur klarar jag den ändå för läraren har avslöjat att det blir multiple choice-frågor också. Ska snart återgå till att lära mig allt om DnaA, SSB-protein, Shine-Dalgarnosekvenser och annat skoj. Varför började jag inte plugga i tid? Nästa gång ska jag, jag lovar.

Tänkte bara säga att jag vill att det ska bli december NU! Har lyssnat julmusik både idag och igår, och att läsa mammas Amelia Jul känns väldigt lockande. Jag vill shoppa julklappar med Tootiki, baka lussebullar och ha på mig min varma nya Fjällrävenjacka för att det är för kallt med andra jackor. Ge mig december nu, tack!

Prutt

Jag är hungrig, vill hellre kolla på Grey's än att sova och borde snarare plugga än sova. Tenta på fredag, inte öppnat boken, svårt ämne. Smart som alltid!!!

Imorn ska jag bara till stallet i typ en kvart, rekord. Skönt att slippa faktiskt!

Saknar att rida Skrambler så att jag blir tokig, Flash är kul men låååångt ifrån buffelns nivå.

Häääst bli frisk



Jag saknar att rida den här krabaten!!

Klickar av det ena och det andra

Igår var det kemisternas "analysfest" med tema labbråttor. Det bjöds på ost (och trerätters) och små IKEA-råttor hängde i taket. Sandra och jag räddade råttorna. Snapsen serverades i provrör, soppan i kaffemuggar. Maten var god. Festen var spårad men sjukt rolig, det brukar bli så med naturvetarfester... Sov hos Helen i Flogsta iallafall, på morgonen skrev vi varsin halv labbrapport. Myyyycket bra, haha.

Idag red jag på Myran, vi hoppade lite och hon tyckte det var så skoj så! Det tyckte jag med, jämfört med hur kul det var att rida Flush igår.

Jag har ätit em påse Lantchips med Gräddfilssmak nästan helt själv och nu är jag av någon outgrundlig anledning sugen på pannkakstårta. På fredag har jag tenta och det borde ge mig ångest. Jag fattar inget alls nämligen.

Nedförsbacke

Ibland säger små tecknade figurer kloka saker.



Idag har jag mockat två boxar, gjort mat till två hästar, ridit en häst och pussat på en annan. Fina pojkar är de, Skrambler och Fläsh.

Suck

Har inte haft världens bästa dag, men klassen är så söt så lite glad är jag (långt där inne nånstans).

Nu ÄNTLIGEN blir det Grey's Anatomy och sen ska jag sova! Åh jag älskar att sova.

Tävling




Tävla på
tavlingsryttaren.blogg.se!

Pigg och gla'

Inatt sov jag 3,5 timme. Har varit igång hela dagen och nu tänkte jag dö lite.

GOD NATT.