Törnrosa

Eftersom en blogg är ett sådant där underbart ställe där man kan klaga hur mycket man vill tänkte jag utnyttja det lite.

Jag tänkte berätta en liten historia. Den går såhär:
Det var en gång, en helt vanlig fredag, som en flicka vaknade av att väckarklocksradion började skråla dåliga musik. Det första hon vill göra är att bara somna om, men hon att det hon får inte det, för för lektionen den dagen är religion, nytt ämne med ny lärare och då får man inte komma för sent. 
     Så efter en kvarts segande i sängen går hon äntligen upp, gör i ordning sig och går ner för att äta frukost, för att upptäcka att DET REGNAR UTE. Trots familjens innehav av bil lyckas flickan inte övertyga sina föräldrar att det skulle hjälpa världen så otroligt mycket bara de skjutsade henne till skolan. 
      Eftersom tiden är knapp tvingas flickan bita ihop och ta cykeln till skolan. Väl framme, med blöta, kalla händer och en förstörd frisyr upptäcker flickan att hon är i tid till religionen. När lektionen senare visar sig vara lyckad, den nya läraren bra och resten av dagen helt okej, är flickans lycka gjord. Och så levde hon lycklig hela helgen, fram till måndag.

Kommentarer

Skriv något roligt eller intelligent!

Namn:
Kryssa här, då glömmer jag dig aldrig

Mailadress i denna ruta:

URL/bloggadress:

Kommentar här tack:

Trackback